K 3 Söker Personalgeneralist för vikariat på 31.Bataljon

Om tjänsten

Vikariat personalgeneralist 31.Bataljon

Sökande enhet
31. Bataljon är en manöverbataljon, tränad för olika typer av operationer. Kombinationen av hög personell standard, hög rörlighet, utbudet av vapensystem tillsammans med den krävande utbildningen innebär att förbandet utgör en viktig resurs i såväl brigadsystemet som på den internationella arenan.

Personalsektionen vid 31. Bataljon består av tre medarbetare, chef, personalgeneralist och personaladministratör. Sektionen är en del av bataljonsstaben som i sin helhet består av 20-25 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet är mycket brett och ställer krav på tempoväxling. Områden som personalgeneralisten hanterar sträcker sig över hela personaltjänstpaletten, allt från arbetsrätt och avtalstolkning, svåra samtal, chefsutbildning, administration och rekrytering.

Arbetet är till stor del självständigt och kommer ställa krav på flexibilitet, tålamod och beslutsamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är till stor del att vara ett konsultativt stöd gentemot bataljonens chefer vilket ställer höga krav på din förmåga att hantera olika personligheter och situationer. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt samt att du gärna delar med dig av dina idéer. 

Vad erbjuder vi?

Försvarsmakten erbjuder fördelaktiga förmåner, exempelvis träning på arbetstid (3h/ vecka), utbildningar, möjlighet till personlig utveckling samt flexibel arbetstid.

Krav

 • Svensk medborgare
 • B-körkort
 • Godkänd vid försvarsmaktens säkerhetsprövning och registerkontroll

Önskvärda kvalifikationer

 • Personalvetarexamen eller motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
 • God förmåga att utrycka sig i tal och skrift
 • Militär erfarenhet eller erfarenhet av försvarsmaktens stödsystem, intranät eller diariesystem

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Emma Svensson Tjf Personalchef 0505-45 10 00

Dokument att bifoga i ansökan

 • CV
 • Personligt brev
 • Ev examensbevis

Fackliga representanter

Officersförbundet, Eva Härnqvist, 0505-45 18 81
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

Anställningsform: Civil tjänsteman LAS 5§ pkt 2 Tidsbegränsad anställning vikariat som längst 12 månader
Arbetsort: Karlsborg
Tillträde: Snarast
Lön: Individuell lönesättning

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 november 2018
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer – K 3
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-12-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan