Sambandsofficerare till Marinens logistikkompani

Om tjänsten

Marina Logistikkompaniet tillhör Marinbasen och är dimensionerat för att verka vid alla typer av marina insatser både nationellt och internationellt.
Det marina logistikkompaniet ska enskilt eller tillsammans med andra, kunna verka från flera platser samtidigt där marina förband opererar och bistå med marin bastjänst. Kompaniet har bland annat följande uppgifter: understödja med logistik mot marina förband, upprätta ledning/samband samt genomföra signaturmätning.      

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Sambandsofficerare planerar du och leder den dagliga sambandstjänsten på pluton och kompani. Tillsammans med Stf C Sambplut planerar du den övriga verksamheten på plutonen. Handha Signalskyddstjänsten för kompaniet samt bistå marinbasens Signalskyddshandläggare.

Kvalifikationer
• Utbildad Specialistofficer/Officer samband
• B-körkort
• God fysisk förmåga

Meriterande
• God kunskap om Försvarsmaktens sambandssystem
• God kunskap om försvarsmaktens ledningssystem
• God teknisk kunskap om förekommande Sambandsystem

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt
Tillsvidareanställning.
Placeringsort Karlskrona.

Förfrågningar om befattningen

Chefen Sambandsplutonen Tommy Persson 070-6741829, Tommy.persson@mil.se eller
Chefen Logistikkompaniet Christian Wentzel, 070-9647453, Christian.wentzel@mil.se

Fackliga representanter
OFR/O Mikael Danielsson tel. 0455-866 61, 070-872 67 58
OFR/S Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SACO Lisbet Landin tel. 0455-851 15, 073-182 80 47
SEKO Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56                                                                                                                                                 

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 25 januari 2019
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Marinbasen – MarinB
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan