PLANERINGSOFFICER FMLOG STAB

Om tjänsten

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta med utbildningsplanering? Vill du vara med och utveckla FMLOG som krigsförband? I så fall har vi en plats för dig på Planeringsavdelningen - tillsammans planerar vi och genomför utveckling såväl av förbandet FMLOG som enskilda ingående individer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet som planeringsofficer på FMLOG Stab innebär att du i stor utsträckning leder egna projekt med många kontaktytor inom Förvarsmakten. Ditt fokus som planeringsofficer kommer att vara utbildningsplanering men var beredd på att stödja andra projekt som pågår på planeringsavdelningen då så behövs. Huvuduppgifterna är planering, samordning och administrering av utbildningsverksamhet för FMLOG, men kan också innebära att genomföra utbildningar och övningar för förbandets medarbetare. I den fortsatta utvecklingen av FMLOG som krigsförband är du en viktig del för att skapa intresse och motivera organisationens medarbetare.

 

Kvalifikationer

 • Officersexamen (OF/OR)
 • Hög förmåga att självständigt driva egna projekt i samverkan med andra

 

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av arbete vid stab i Försvarsmakten
 • Kunskap om Försvarsmaktens utbildningsverksamhet
 • Kännedom om system PRIO, Emilia och Vidar
 • God pedagogisk förmåga
 • Militärt förarbevis

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera med andra människor, framföra dina åsikter och bygga nätverk. Du stimuleras av nya utmaningar, tar gärna initiativ och eget ansvar. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad. Du är prestigelös och en god teamspelare som är van att samarbeta med andra. Du är noggrann och har god förmåga att på ett pedagogiskt sätt uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Upplysningar om befattningen kan lämnas av Avdelningschef, övlt Ulf Dahlqvist, 0708 544123.

 

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Fackliga representanter

SACO Bengt Rainer

OFR/O Lars Olsson

SEKO Hans Monthan

OFR/S Pia Almström och Eva-Britt Steen

Samtliga nås via växeln: 08-788 75 00.

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-12. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 22 november 2018
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-12-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan