Handläggare administration sökes till Enköping

Om tjänsten

 

Arbetsort initialt Stockholm, from 2020 kommer arbetsorten vara Enköping
 

Systemförvaltningsenheten, SFE – Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata med verksamhet i Stockholm, Arboga och Boden. Personalen som är placerad i Stockholm kommer att omlokaliseras till Enköping från och med 2020-01-01. Tills dess att omlokaliseringen är genomförd behöver Du vara beredd på tjänstgöring i Stockholm.
SFE är Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata. SFE huvudsakliga uppdrag är att säkerställa systemens och informationen (masterdatans) nytta för verksamheten. SFE förvaltar drygt 80 av Försvarsmaktens IT-system, inom områden som logistik, HR, ekonomi, information och teknik. Verksamheten är i en expansiv fas rörande både produktion och antalet medarbetare. SFE har en intressant och dynamisk verksamhet som dessutom erbjuder ett gott arbetsklimat med engagerade medarbetare som aktivt medverkar till enhetens utveckling och Försvarsmaktens verksamhet.
 

Drivs Du av nya utmaningar och vill bidra till det fortsatta uppbyggandet av Försvarsmaktens systemförvaltning är Du välkommen att söka till oss.

Enhetsstöd där befattningen är placerad är en sektion inom Förvaltningsstödsavdelningen.

Enhetsstöd har bland annat till uppgift att stödja SFE inom områdena administration, ekonomi, enhetsinformation, övningsverksamhet, lokaler och säkerhetstjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Handlägga ärenden som rör enhetens lokaler och medarbetare såsom t.ex. inpasseringsystem, kortadministration, intranät, telefonabonnemang/administration och posthantering.

Stödja enhetens chefer med administrativa uppgifter såsom bokning av lokaler och beställningar i samband med t.ex. enhetsdagar.

Vara behjälplig i administrativa frågor och bistå med utarbetning av interna anvisningar och rutiner.

Stödja SFE materielredogörare vid inventering av materiel, främst IT-materiel.

 

Kvalifikationer

Relevant gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet.
 

Meriterande

Erfarenhet av administration inom Försvarsmakten samt praktisk erfarenhet av försvarsmaktens stödsystem såsom SharePoint och SAP (PRIO)
Kunskap och erfarenhet av expeditions- och arkivtjänst
 

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du

har en god social kompetens och samarbetsförmåga. Du är driven och kan växla mellan olika

arbetsuppgifter, ansvarsfull och noggrann. Du har god planeringsförmåga. Arbetet kräver hög förmåga till självständigt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Arbetsort initialt Stockholm, from 2020 kommer arbetsorten vara Enköping.

Tillträde snarast.

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13.

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 november 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband - FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-01-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan