Sektionschef

Om tjänsten

Är du en lugn person som har erfarenhet av och trivs i en ledande position? Är du målmedveten av dig och en god kommunikatör som samtidigt kan vara lyhörd inför dina medarbetare?  Då kan du vara den sektionschefen vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att vara Sektionschef inom avdelning Återanskaffning Resmat som arbetar med effektiv försvarslogistik så att förnödenheter och reservmateriel ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tiden, när och där Försvarsmakten behöver den.

Ditt arbete som Sektionschef
I din roll som sektionschef kommer du framförallt arbeta med ordinarie linjearbete att leda personal mot uppsatta mål inom organisationen. Utifrån målen kommer du att styra och följa upp arbetet och resultat inom egen sektion samt vid behov vidta lämpliga förändringsåtgärder.

Våra förväntningar på dig
Krav:
Du har slutförd gymnasieutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet i en arbetsledande position med personalansvar inom liknande verksamhet.

För att lyckas i din roll vill vi att du har kunskap och erfarenhet av medarbetar- och lönesamtal. Du har i dina tidigare arbetsroller haft arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar samt skaffat dig kunskap i svåra samtal. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter kräver arbetet att du har goda kunskaper i Office-paketet och att du har B-körkort.

Det är viktigt att du har en god förmåga att leda och motivera din personal och att du genom ett gott ledarskap skapar engagemang och delaktighet. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra. Du tar initiativ och uppnår resultat och visar prov på gott omdöme och god förmåga att ta beslut. Du uttrycker dig väl på svenska såväl i tal som i skrift.

Vid frågor ber vi dig kontakta Christina Hedman, chef, på telefon 070-674 96 80.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arboga. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Sista ansökningsdag är 2019-01-09

Varmt välkommen med din ansökan! Senast 2019-01-09, den ska innehålla CV samt ett brev där det framkommer på ett tydligt sätt varför du är lämplig för befattningen.

Fackliga representanter:
OFR/S: Tord Vikström, tfn 070 - 269 04 59
SEKO: Gerard Voll, tfn 070 - 878 32 31
Saco: Pernilla Kjellgren, tfn 070 - 247 52 65


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 26 november 2018
  • Plats: Arboga, Västmanlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-01-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan