Chaufför

Om tjänsten

Som chaufför hos oss kommer du, tillsammans med övriga kollegor, att arbeta med den dagliga driften av verksamheten. Inrikes och utrikes transporter med övernattningar förekommer.

Kvalifikationer:
Du måste ha minst BECE-körkort, grundkurs ADR klass 1 och YKB.  Anställning innebär att du har internationell arbetsskyldighet.
Du skall ha fullgjord gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet av chaufförsyrket.  Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Du är flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.

Övrigt:
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Tenhult

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-06 som ska innehålla CV samt ett personligt brev som tydligt beskriver varför du är lämplig för befattningen. 

Vid frågor kontakta:
Chef Spedition och Transport
Lars Fergman, tfn 070-316 11 68

Fackliga representanter:
OFR/S: Tord Vikström, tfn 070 - 269 04 59
SEKO: Gerard Voll, tfn 070 - 878 32 31

chaufför; transport


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 november 2018
  • Plats: Jönköping, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-01-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan