HANDLÄGGARE LOGISTIK/LOGISTIKBEFÄL TILL LOGISTIKENHETEN

Om tjänsten

HANDLÄGGARE LOGISTIK/LOGISTIKBEFÄL TILL LOGISTIKENHETEN

Sökande enhet

Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av logistik – och stödverksamhet inom garnisonens område till stöd för chefer och organisationsenheter ingående i garnisonen. Vidare leder LogE planering, genomförande och uppföljning av lokal driftstyrning av materielunderhåll för materiel i bruk och förråd inom garnisonen till stöd för chefer för organinsationsenheter ingående i garnisonen.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering Enköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Befattning är placerad vid Logistikberedningsavdelningen. Logistikbefälet har till uppgift att stödja chefen Logistikenheten i den taktiska logistikledningen, samordna garnisonens samlade logistikbild, vara Logistikcontroller över materielflöden i LIFT/PRIO samt understödja förbandsproduktionen inom garnisonen. Logistikenheten är en ny enhet under uppbyggnad från 190101 varvid arbetsuppgifterna kan vara breda i etableringsfasen.

Kvalifikationskrav

 • Formell eller reell kunskap inom teknik eller logistik
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • Formell och reell kompetens inom PRIO/LIFT
 • Formell eller reell kunskap inom Microsoft Office
 • Uppfyller FM fysiska prestationskrav
 • Utbildad officer, befattningen är nivå OF 3 men särskild vikt vid personlig kompetens och erfarenhet

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av lärarrollen inom PRIO/LIFT
 • Relevanta erfarenheter från ledningsförband
 • Tjänstgöring inom stab

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Förtroende är mycket viktigt eftersom du kommer att ha ett stort eget ansvar i syfte att lösa tilldelade uppgifter. Du är resultatorienterad i ditt arbetssätt samt trivs med att ta egna initiativ. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

I tillsättandet av tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

 • Anställningsform, anställningen är tillsvidare.
 • Arbetsort i Enköping.
 • Beräknat startdatum/tillträde från 190201 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
C Logistikenheten LedR Magnus Lyckfjäll 0733612678

Fackliga representanter
OFR/O, OF Enköping – Magnus Johansson
SACO – Carl-Johan Pettersson
SEKO – Lars Lindell
OFR/S – Inge Bäcklin
Samtliga fackliga representanter nås via växeln: 0171-15 70 00

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-01-06


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 29 november 2018
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet – LedR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-01-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan