Funktionsföreträdare Förnödenhetsredovisning

Om tjänsten

FÖRSVARSMAKTEN

söker nya medarbetare till Försvarsmaktens Logistik (FMLOG) med placering
i Boden vid Försvarsmaktens Teknik och Vidmakthållandekontor Logistik (TVK Log). TVK Log har som en huvuduppgift att samordna och utveckla funktionen förnödenhetsförsörjning inom Försvarsmakten. I detta ingår även att stödja högkvarteret och producerande enheter med beredning av ärenden och kompetensstöd. Till Förvaltnings- och förnödenhetsredovisningsavdelningen inom TVK Log söker vi nu en:

Funktionsföreträdare Förnödenhetsredovisning

Huvudsakliga uppgifter:

 • Central Funktionsansvarig för ledningsstödsystem
 • Samordnare för informationsmigrering mellan systemen SAP och Lift
 • Handläggare av Teknisk Order
 • Utarbetar verksamhetsregler, rutinbeskrivningar och arbetsinstruktioner
 • Samordnar och stödjer etablering av nya arbetssätt
 • Genomföra löpande användaradministration och behörighetshantering
 • Uppföljning och korrigering
 • Leverans av in- och utdata i ledningsstödsystem Lift C
 • Andra förekommande redovisningsuppgifter

Kvalifikationer

Yrkesofficer med erfarenhet av förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst. Du har eftergymnasial examen alternativt fristående kurser eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom;

logistik, projektledning.

Har B-körkort och god datakunskap (officepaketet)

Som person har Du mycket god samarbetsförmåga samtidigt som Du kan arbeta självständigt. Är drivande och tar egna initiativ. Du har god analytisk förmåga och väl utvecklad förmåga att samordna, se sammanhang och har ett helhetstänk. Utöver detta är Du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt har god pedagogisk förmåga. Tempot är stundvis högt vilket ställer krav på att Du kan prioritera och arbeta strukturerat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande är om Du har kunskap om Försvarsmaktens och främst logistiken inom Försvarsmakten samt har erfarenhet av förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst i Lift och SAP (FM PRIO-system).

Tillträde m.m.

Anställningen utgör en tillsvidaretjänst där 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort Boden.

Arbetet kan medföra resor.

Tillträde från 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse

Ange gärna löneanspråk i ansökan.

 

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säker-hetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras och att delta i utbildning och övning.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Upplysningar

För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen; kontakta Chef förvaltnings/förnödenhetsredovisningsavdelningen Jan Pettersson, 070-681 41 10.

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2018.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Vi återkommer till alla sökande när befattningen blivit tillsatt. 

Mer information om villkoren att jobba inom Försvarsmakten lämnas vid anställningsintervju. Besök även gärna vår hemsida: www.forsvarsmakten.se

Fackliga företrädare: OFR/O – Lars Valsås OFR/S – Pia Almström SEKO – Hans Monthan

SACO – Bengt Rainer Samtliga nås via växeln, 0505-45 10 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 03 december 2018
 • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-12-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan