Försvarshälsan Halmstad söker Läkare för ett vikariat

Om tjänsten

Försvarshälsan Halmstad söker Läkare för ett vikariat

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av fysioterapeut/ergonom, psykolog, sjuksköterskor, läkare, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare.
Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.
I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser.
Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du, under arbetstid, ha möjlighet att träna.

Försvarshälsan Halmstad
Arbetsplatsen är en intern företagshälsovård inom Halmstad garnison. Garnisonen har ca 1200 anställda och 500 värnpliktiga och kadetter. Försvarshälsan bedriver företagshälsovård och hälso- och sjukvård  anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer.

Arbetsuppgifter
Som läkare på Försvarshälsan har du varierande arbetsuppgifter.
På mottagningen utförs arbetet exempelvis i form av att, ur ett företagshälsovårdsperspektiv, ta emot rekryter och anställda för en medicinsk bedömning, stödja i rehabilitering, vaccinationer och lagstadgade hälsoundersökningar.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till Dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning exempelvis allmänläkare. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet. För anställningen krävs svenskt medborgarskap samt en godkänd personkontroll.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med ev. möjlighet till förlängning. Tillträde snarast. Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Marianne Hagslätt, 070-6634129
Medicinskt ansvarig läkare Hanne Laigård Nawrin, 035-2663976

Fackliga företrädare
Saco, Karin Ekbom
SEKO, Marianne Bandheim
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Roger Nilsson
Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar du önskar åberopa senast den 2018-12-16 på adress: www.forsvarsmakten.se

Försvarshälsan bedriver företagshälsovård och är aktiva i Försvarsmaktens hälsofrämjande arbete. Vi bedriver också arbetsrelaterad hälso- och sjukvård för rekryter och anställda, upprätthåller sjukvårdsberedskap vid militära övningar samt är en integrerad del i förbandets samlade insatser.
Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 04 december 2018
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet – Lv 6
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-12-16

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan