Administrativ handläggare till Militära Underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must)

Om tjänsten

Är du strukturerad, metodisk och tycker om att arbeta med utveckling? Must internservice söker en administrativ handläggare. I rollen ingår att bistå med utveckling av rutinbeskrivningar, göra flödesscheman till Must expedition samt vara ett administrativt stöd.

En stor del av arbetet består i att stödja utveckling av arbetet och systemutveckling. Du kommer vara ett stöd för personalen vid MUST och inneha ett samordningssansvar för administrationen och hantera inkomna ärenden.

Kvalifikationer

* Gymnasieutbildning

* Metodisk och ordningssam

* Pågående eller tidigare anställning inom Försvarsmakten

* Mycket god förmåga att uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift

* Erfarenhet av att arbeta med framtagande av rutinbeskrivningar och dylikt

Meriterande

* Erfarenhet av tjänstgöring vid MUST

* Tjänstgjort som kommendant eller motsvarande erfarenhet

* Erfarenhet av expeditionstjänst inom Försvarsmakten

* Har genomfört stabstjänstutbildning

* God förståelse för Försvarsmaktens organisation

* Redaktörsutbildning i Försvarsmaktens intranät

Vi ser gärna att du har en öppenhet för nya perspektiv, är metodisk, har lätt för att samarbeta, är säkerhetsmedveten och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att självständigt hantera dina arbetsuppgifter, prioritera då så krävs samt fatta beslut inom ramen för ditt ansvarsområde. Du har även förmåga att se helheter och kan utifrån detta ge förslag till förbättringar.

Du trivs i en miljö som ständigt utvecklas och uppskattar omväxlingen i att arbeta både självständigt såväl som i nära samarbete med kollegorna. Vi lägger stort vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Befattningen är civil (oberoende). Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt ök. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För mer information om befattningen Kontakta sektionschef Per Blackwall 08-788 75 00.

Fackliga representanter

SACO Anders Markow, OFR/O Roger Ericsson, OFR/S Katarina Kruse, samtliga nås på 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-18 innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker denna befattning.Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 december 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten - MUST
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-12-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan