Försvarshälsan Kvarn söker en Medicinsk sekreterare

Om tjänsten

Försvarshälsan i Kvarn söker en medicinsk sekreterare, tillsvidareanställning 100%.

Försvarshälsan (FH) är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Försvarshälsan ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter samt har sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. Skaraborgs regemente, P4 har verksamhet på flera platser, det finns Försvarshälsor i Kvarn och i Skövde. Kvarn är en utbildningsplats för rekryter och framtidens officerare. På övningsfältet bedrivs verksamhet av både tillhörande och gästande förband.

Kvarn ligger beläget ca 1 mil norr om Borensberg, nära både Göta kanal och sjön Boren. Försvarshälsan ligger naturskönt nära motionsspår och träningshall.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta i team med Försvarshälsans övriga personal och vara lite av ”spindeln i nätet”. Ett nära samarbete med våra kunder och uppdragsgivare är hörnstenar i vårt arbete. Du kommer att ansvara för olika administrativa sysslor och tillsammans med chef utföra ekonomiarbete, fakturahantering och budgetarbete. Medicinsk dokumentation utförs i vårt system CGM J4.

Tjänstgöring vid andra Försvarshälsor kan förekomma liksom oregelbunden arbetstid. 3 tim fysisk träning per vecka ingår i arbetstiden.

Kvalifikationer

 • Utbildning i medicinsk vårddokumentation
 • Ca fem års yrkeserfarenhet som medicinsk sekreterare
 • B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten

Personliga egenskaper

Vi söker en noggrann, flexibel, självständig och serviceinriktad administratör som fungerar som Försvarshälsans koordinator. Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom god fysisk kondition.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande

Erfarenhet av

 • Journalsystem  Asynja/CGM J4 samt Officepaketets olika delar
 • Företagshälsovård
 • Tjänstgöring i Försvarsmakten
 • Erfarenhet av ekonomiarbete och budget

Tjänsteort

Försvarshälsan Kvarn. Tjänsteresor förekommer inom Sverige.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med inledande provanställning på 6 månader.

Tillträdesdatum 2019-03-01 eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Victoria Grönlund, Avdelningschef FH Kvarn
Veronica Lundstedt, Fysioterapeut FH Kvarn
Christina Nyberg, Handläggare Försvarsmedicin Skövde-Kvarn

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Ring gärna kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök.

Fackliga organisationer
OFR/S Bengt Lindlöf
OFR/O
SEKO-F Lola Ahlgren
SACO-F Veronica Lundstedt (platsombud)

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13. Bifoga ditt CV och ansökningsbrev.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 06 december 2018
 • Plats: Motala, Östergötlands län, Sverige
 • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-01-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan