Chef insatsberedd skyddsstyrka (C IBSS)/ Vakthavande befäl

Om tjänsten

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civila och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Genomföra kontroller av FM anläggningar samt att genomföra larmutryckningar på desamma.
Svarar för ordning och säkerhet inom garnisonen. Arbetet genomförs som skiftarbete.

Kvalifikationer
• Brukare pistol 88 block A/ B samt AK5
• Förarbevis Minibuss, ltgb
• Godkända fys tester
• Tjänsten är för yrkesofficer nivå OR7

Meriterande
• Militärpolisutbildning
• Navigation (N8)
• Utryckningsförarutbildning
• Markstridskompetens
• Genomförd insatschefs kurs efter 2008

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Förtroende är mycket viktigt eftersom du kommer att ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter. Du är resultatorienterad i ditt arbetssätt samt trivs med att ta egna initiativ. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Vid tillsättandet av tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Dock tidigast 2019-07-01.
Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. 
Tillsvidareanställning
Arbetsort Göteborg

Upplysningar
För mer information om befattningen är du är välkommen att kontakta C Bevakningsavdelningen Mikael Forsgren 0706 101762 alt HR-chef Frank Ericson, tfn: 031-69 29 90
Annonssäljare undanbedes

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet Elisabeth Stål
SEKO Lars Landén
SACO Anders Jonsson
Officersförbundet Jonas Rynner
Ovanstående nås via FömedC växel 031-69 20 00

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 december 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan