Stf C 2.Sjukhuskompaniet till Försvarsmedicincentrum Göteborg

Om tjänsten

Stf C 2.Sjukhuskompaniet till Försvarsmedicincentrum Göteborg

 

Om förbandet
Försvarsmedicincentrum (FömedC) är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor. Vid FömedC finns Fältsjukhuset (Fsjh), en gemensam produktionsorganisation för 1. och 2. Sjukhuskompaniet (Sjhkomp).

Fsjh består av ett ledningslag i en bataljonsstruktur (S1-S6) och fyra underställda plutoner. Fsjh bemannas av såväl kontinuerligt som tidvis tjänstgörande personal.

Stf C 2.Sjhkomp är tillika C S3/5 i ledningslaget Fsjh.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Stödjer C 2.Sjhkomp med framdrivningen av 2 Sjhkomp.

Leda sektionen S3/5 i staben Fsjh, vilket innebär planering på kort/lång sikt samt ordersättning/uppföljning.

 

Kvalifikationer
Befattningen är OR8 men öppen för sökande OR7 med minst 2 års erfarenhet

 

Önskvärda meriter
Stabsutbildning på bataljonsnivå

Erfarenhet av tjänstgöring i logistikförband i FM, gärna med personalansvar

 

Personliga egenskaper
Du som söker är ansvarstagande, strukturerad, ordningsam och flexibel. Du skall även kunna hantera en dynamisk verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt
Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. Resor kan förekomma i tjänsten. Tillträde snarast efter överenskommelse, provanställning på sex månader tillämpas på externa sökande.

 

Nivå: OR8

Typ av anställning: Tillsvidare

Arbetsort: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

 

Urval och intervjuer
Urval sker under mån v904. Intervjuer och tester kommer preliminärt att genomföras under v906 vid FömedC i Göteborg. Slutligt urval sker under v907.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Kn Henrik Wigren

henrik.wigren@mil.se

070-279 52 87

 

Fackliga representanter

SEKO: Lars Landén

SACO: Anders Jonsson

Officersförbundet: Jonas Rynner

Samtliga nås via växeln: 031-692000

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-20


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 december 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-01-20

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan