Blekinge flygflottilj söker Teknisk Chef - F 17

Om tjänsten

Blekinge flygflottilj söker Teknisk Chef för F 17 till Flottiljstaben - A4.
Som teknisk chef leder, planerar och utvecklar du den tekniska tjänsten inom förbandet i syfte att säkerställa tillgängligheten i rätt tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som teknisk chef samordnar, utvecklar, vidmakthåller du samt ger anvisningar för den tekniska tjänsten vid flottiljen främst avseende markarenan. Detta innebär bland annat att du ska ge styrningar och följa upp att materiel tillses, åtgärdas, modifieras och underhålls enligt Försvarsmaktens centrala styrningar. I praktiken innebär detta att du ska anmäla tekniska brister och förbättringar på materiel till Försvarsmaktens ägarföreträdare och ansvar för uppföljning av att arbeten genomförts. Du följer upp förbandens flöde avseende teknisk tjänst i Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem PRIO. I din roll ingår även att samverka med aktörer inom och utanför Försvarsmakten.

Krav:

 • Officer
 • Körkort B 

Meriterande:

 • Erfarenhet att planera materielunderhåll inom FM.
 • Kompetens och erfarenhet av stödsystem teknisk tjänst inom FM. (ex LIFT, PRIO, FENIX).
 • Teknisk officer mark/mekanik eller motsvarande.
 • Erfarenhet av stabstjänst.

Personliga egenskaper:
Eftersom du kommer att fungera som en form av projektledare inom ditt område så är det viktigt att du har förmåga att kunna driva, samordna och samarbeta med olika intressenter både internt och externt så att vi når våra uppsatta mål.

Du trivs med att ta ansvar och du har en god helhetssyn, analytisk förmåga och stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten. 

Övrigt:

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vill Du veta mer om arbetet kontakta gärna:

Chef A 4 Johan Fries tel 0708-92 40 58

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tel 070-949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tel 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tel 070-857 40 06, Jan-Anders Nilsson, SEKO 073-422 23 40

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-15

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 07 januari 2019
 • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-02-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan