Handläggare logistik

Om tjänsten

Totalförsvarets Skyddscentrum söker Handläggare Logistik

Arbetsuppgifter

Som handläggare logistik ingår du i stabens logistiksektion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom logistikens genomförandedelar där stödsystemen PRIO och LIFT är viktiga verktyg. Materielbehovssättning, inventering och verksamhetsöverenskommelser är områden som du har en viktig roll i, båden inom staben samt som stöd till de övriga enheterna.

Tjänsten är till stor del administrativ men praktiska inslag förekommer.

Kvalifikationer

Du bör vara fanjunkare/OR-7, eller på annat sätt erhållit motsvarande militär erfarenhet, med goda kunskaper av Officepaketet samt inneha B-körkort. Ytterligare meriterande kunskaper är erfarenhet av försvarslogistik samt de stödsystemsystem som används (PRIO och LIFT) där erfarenhet samt utbildning inom PRIO 5-6 värderas högt. Körkort alternativt förarbevis på lastbil samt buss är också meriterande.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du ser till service i första hand, känner stort personligt ansvar och vill arbeta självgående och prestigelöst. Om du vidare har hög förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt, stundtals under hög tidspress, och gillar att samarbete så tror vi att du kommer att trivas och hitta rätt hos oss.

Övrigt

Detta är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Med anställningen följer skyldighet att delta i utbildning, övning och insatser både inrikes och utrikes. För att kunna uppfylla Försvarsmaktens krav på fysisk standard ingår fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter.

Befattningen kan innebära tjänsteresor.

Upplysningar om tjänsten

Upplysningar om tjänsten kan ges av logistikchef Roger Vennberg, 090-17 55 93

Facklig representant, vilken nås via Försvarsmaktens växel 090-17 56 00:

OFR/O Per-ivar Norell

SAKO Peter Nilsson

Sista datum för ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-10. Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets skyddscentrum, SkyddC, i Umeå är Försvarsmaktens kunskapscentrum för skydd mot strålning, smitta och gift så kallade CBRN-händelser. Enheten utvecklar inte bara Försvarsmaktens förband inom området utan säkerställer också förmågan vid Försvarsmaktens övriga delar. SkyddC arbetar därför med både utbildning och utvecklingsfrågor samt ansvarar för att vidmakthålla nationell och internationell beredskap på området. Centrumets funktion är försvarsgemensam vilket innebär ett löpande samarbete med ett antal myndigheter inom vårt sakområde. Vid SkyddC arbetar drygt 140 civilt och militärt anställda. Budgeten för enheten omsluter cirka 140 miljoner kronor per år.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 04 januari 2019
  • Plats: Umeå, Västerbottens län, Sverige
  • Förband: Totalförsvarets skyddscentrum – SkyddC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-02-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan