Handläggare Logistik

Om tjänsten

Försvarsmakten söker en ny medarbetare till Telekommunikations- och IT-systemförbandet (FMTIS) med inriktning Logistik, vid avdelningen i Ronneby.

Vid genomförandeavdelning Ronneby är vi 23 personer som utför drift och underhåll av Försvarsmaktens Tele och IT system. Vi säkerställer kommunikationen för Försvarsmaktens övriga förband och är placerade vid Ronneby Garnison med södra Sverige som arbetsområde.

Som handläggare logistik vid Försvarsmaktens Telekommunikations och Informationssystemförband i Ronneby är du spindel i nätet i hanteringen av logistik på avdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ansvarar för beställningar och avrop av IT/Tele materiel
• Ansvarar för inventering, redovisning, registrering och uppföljning av avdelningens materiel
• Stöd till avdelningens medarbetare i frågor som rör logistikprocessen
• Samverka med förbandets och garnisonens övriga logistikresurser

Arbetet är omväxlande och utförs huvudsak i Försvarsmaktens lokaler i Kallinge. Resor i tjänsten både nationellt och internationellt kan förekomma.

Kvalifikationer
• Fullgjord 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper gällande inriktningen förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.
• Körkort lägst B
• God fysik

Meriterande
• Erfarenhet och kunskap om Försvarsmaktens lednings- och IT/sambandssystem samt kännedom om Försvarsmaktens materiel/utrustningar.
• Yrkeserfarenhet inom logistikområdet.
• Eftergymnasial utbildning inom Logistik.
• Genomförd militär grundutbildning.
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad samt har lätt för att ta kontakt med människor. Du har positiv attityd, god initiativförmåga och eftersträvar alltid att nå resultat av hög kvalité både när du arbetar tillsammans med andra och när du arbetar helt självständigt. Som person är du strukturerad, noggrann, säkerhetsmedveten och ansvarskännande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Välkommen att kontakta Avdelningschef Joakim Åstrand, 0457-471463 eller Sektionschef Christina Brehmer, 0457-471493.

Fackliga företrädare
OFR/ S Martin Sparr 073-531 22 34
SEKO Jörgen Stehn 070-677 99 21
SACO Pär Lohman 0589-408 33

Övrigt
Placeringsort: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband i Kallinge
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Då försvarsmakten kontinuerligt strävar efter att bli en mer jämställd organisation så ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-04. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 januari 2019
  • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband - FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-02-04

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan