Blekinge flygflottilj söker underrättelseofficer till 172.Stridsflygdivisionen

Om tjänsten


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att vara underrättelseofficer på MSE (Mission support element) vid stridsflygdivision innebär att man har ett omväxlande arbetsuppgifter som utförs både i Sverige och utomlands.

I din roll kommer du att leda, planera och genomföra underrättelsetjänsten vid stridsflygdivisionen vilket bland annat innebär att du ansvarar för att producera underrättelserapporter samt underrättelseprodukter som efterfrågas inom stridsflygdivisionen och andra instanser.

Krav:

 • Officer
 • Körkort B 

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av arbete inom underrättelsetjänsten
 • Erfarenhet av utlandstjänstgöring

Personliga egenskaper:
I tjänsten kommer du att ta del av stora mängder information och din uppgift är att bearbeta denna i syfte att skapa underrättelser vilket innebär att du bör ha en god analytisk förmåga samt vara noggrann.

Eftersom delgivning av underrättelser och hålla utbildning är en annan del av dina arbetsuppgifter bör du inte vara främmande för att prata inför större grupper. Att behärska det engelska språket både i tal och skrift är av stor vikt då stridsflygdivisionen ofta deltar i internationell övningsverksamhet.

Tjänsten kräver även en hög förmåga att kunna tempoväxla med korta tidsperspektiv, därför bör du även vara stresstålig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten. 

Vill Du veta mer om arbetet kontakta gärna:

Martin Gallenmüller, tel 0721-86 15 17 

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tel 070-949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tel 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tel 070-857 40 06, Jan-Anders Nilsson, SEKO 073-422 23 40

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-15

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 januari 2019
 • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-02-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan