K 3 Teknisk chef 310.Skv

Om tjänsten

310. skvadron är en del av 31. bataljon som är en snabbinsatsbataljon med fokus på luftburna operationer samt högintensiv infanteristrid. Bataljon består av två stridande jägarskvadroner samt en stab- och understödsskvadron. 

Om tjänsten

Tekniska chefens huvuduppgift är att inom minst skvadrons ram verka för att lösa uppgifter mot bataljonens gemensamma målbild. Den tekniska chefen löser detta genom allt ifrån teknisk tjänst inom produktion till stridsledning inom skadeklassning och reparationer i fält. Skvadronens olika enheter nyttjar en stor variation av fordon, från lätta terrängfordon till tunga lastbilar, samt genomför långa förflyttningar till fots. Skvadronens enheter verkar under perioder självständigt, vilket ställer stora krav på förståelse för uppgiften och initiativkraft på samtliga ledningsnivåer. Inom samtliga officersbefattningar på bataljonen ställs höga krav på fysiskt prestationsförmåga, samarbetsförmåga samt viljan att handla dådkraftigt som individ och ledare i de situationer man ställs inför.

 

Krav för tjänsten

 • Svenskt medborgarskap
 • Godkänd säkerhetsprövning
 • Godkända resultat enligt FM FysS
 • Godkänd officersexamen/ specialistofficersexamen
 • B körkort

 

Meriterande kvalifikationer

 • Tidigare tjänstgöring vid insatsförband
 • Tidigare anställning vid 31. bataljon
 • C körkort
 • Militärt förarbevis (RG 32, LTGV, GW, Unimog)
 • Farligt gods-utbildning
 • Utbildad teknisk officer

  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

 

Intervju och tester

Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer kallelse skickas till den mail du angivit i ansökan.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetsort: K 3 Karlsborg

Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning 

 

Dokument att bifoga ansökan:

Personligt brev med CV och referenser

Vitsord från eventuell tidigare militärtjänstgöring

 

Information om tjänsten kan lämnas av:

Kn Magnus Hedlund
Stf C 310. skvadron
Magnus.hedlund@mil.se
0708-529455

 

Facklig representant:
Officersförbundet, Eva Härnqvist, 0505-45 18 81 *
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00 OFR/S,
Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

 

Sista ansökningsdatum 2019-02-28


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 17 januari 2019
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer – K 3
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-02-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan