Försörjningsofficer S4

Om tjänsten

1.Tekniska bataljon

  1. Tekniska Bataljonen är FMTS (Försvarsmaktens Tekniska Skola) insatsförband och är därmed en del av Försvarsmaktens nationella och internationella insatsförmåga. Vår uppgift är att stödja andra förband med tekniskt stöd, reperationer och underhåll av Försvarsmaktens materiel. Vår verksamhet genomförs idag i Halmstad, Boden, Skövde, Kungsängen, Revinge och Ronneby samt internationellt vid våra insatser i exempelvis Mali. Bataljonen består av en bataljonsledning i Halmstad, två Brigadtekniska kompanier i Skövde respektive i Boden, samt ett Operativt tekniskt kompani och Vapnö utbildningskompani i Halmstad.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som försörjningsofficer kommer du att arbeta självständigt och som stabsmedlem på logistiksektionen, S4,1.Tekniska bataljon stab med logistik och teknisk tjänst. Du kommer att ansvara för materielplanering, materielbeställning, materieluppföljning inom bataljonen samt redovisning av denna i gällande datasystem. Du kommer även att ansvara för inventering och redovisning av bataljonens materiel. Inför övningar och andra större uppdrag ansvarar du för beställningar och uppföljningar inom logistikområdet.

Befattningens nivå är OR7.

 

Kvalifikationer

-Specialistofficersexamen alt officersexamen
-Grundläggande kunskaper om logistikkedjan inom FM (förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst, kommunikationstjänst, hälso- och sjukvård).
-B-körkort

 

Meriterande kvalifikationer

-Specialistofficersexamen alt officersexamen med logistik alt teknisk inriktning
-God datorvana
-Goda kunskaper i LIFT, CD PRIO och RSF

 

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.
Du har god förmåga att samarbeta med många olika aktörer på olika nivåer samt på olika verksamhetsorter med hänsyn till bataljonens geografiska struktur.
God administrativ förmåga.

FMTS och 1. Tekniska bataljon vill ta tillvara de kvalitéer som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

 

Upplysningar

Upplysningar av tjänsten kan lämnas av:

Joakim Roth, Personalchef 1.tekniska bataljon

Tel: 035-266 20 00 (vxl)

 

Fackliga kontaktpersoner vid FMTS

HSOF: Marie Meigård

OFR-S: Roland Kramer

SACO: Nermina Dzanic

SEKO: Jörgen Stehn

Samtliga ovanstående nås via växelnummer: 035-266 20 00

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetsort: Halmstad

Beräknat startdatum: Tillträde enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-11.

 

Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 01 april 2019
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola – FMTS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan