Förrådsman/kvinna till Kortfors

Om tjänsten


Är du en positiv och noggrann person? Har du förarbevis för truck och goda datakunskaper? Då kan du vara den förrådsman/kvinna vi söker?

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra FMLOG Försörjning Förråd som arbetar med effektiv försvarslogistik så att förnödenheter, reservmateriel ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tid, när och där FM behöver den.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som förrådsman/kvinna har du ansvar att förråds hålla, ta emot, inventera och leverera beställd materiel till överenskommen kvalitet och kostnad. Du medverkar och genomför verksamhet inom förrådshantering av materiel, så att lagar och regler efterföljs samt samarbetar med övrig personal i att effektuera beställda uppdrag.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp och även arbeta självständigt. Arbetet kan även medföra resor och tjänstgöring på annan ort.

Kvalifikationer:
• Lägst gymnasieutbildning eller motsvarande.
• B-körkort.
• Förarbevis för truck.
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt besitter goda datakunskaper.

Meriterande:
• Erfarenhet av SAP (PRIO).
• C körkort.

Personliga egenskaper:
Du är en positiv person som trivs att arbeta i team och som har lätt för att anpassa sig till förändrade planeringsförutsättningar. Förmågan att sätta fokus på givet uppdrag är inga problem för dig och du tycker om att upprätta goda kundkontakter. Du är en problemlösare och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Vi ser att du visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna i både ord och handling. Stor vikt läggs på personlig mognad och egenskaper.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta:
Henrik Arliden, Sektionschef, tfn 076-607 04 52,
Andreas Lundvall, Avdelningschef, tfn 08-782 69 08.

Fackliga företrädare:
Jörgen Stehn - SEKO,
Pernilla Kjellgren - SACO,
Robert Brännkärr - OFR/F,
Samtliga nås via växeln 0505-451000.

Övrigt:
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Arbetsort: Kortfors. 

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 23 januari 2019
  • Plats: Karlskoga, Örebro län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-02-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan