HR-administratör till Luftvärnsregementet

Om tjänsten

OM TJÄNSTEN
Är du en person som brinner för administration? Trivs i en roll där du får stödja andra? Vill du ha ett stimulerande arbete där varje dag kan se olika ut? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Luftvärnsregementet i Halmstad har en spännande och utvecklande tid framför sig med införande av nya vapensystem och ökade personalvolymer. Som en del i detta önskar HR-avdelningen förstärka sitt team med en HR-administratör. Du kommer att arbeta vid en avdelning med högt tempo och härlig teamkänsla. Tillsammans arbetar vi med att skapa en attraktiv arbetsplats med god arbetsmiljö där medarbetare trivs.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är av skiftande karaktär där dina huvudsakliga uppgifter är att stödja HR-avdelningen med administrativa uppgifter. Du kommer exempelvis svara för att ta fram rapporter och handlingar, föra statistik samt upprätta skrivelser och protokoll.

Du kommer även tillsammans med HR-chef och övriga kollegor på HR arbeta med att effektivisera och utveckla nya och befintliga arbetssätt och processer.

Stor del av tid kommer du även arbeta i, stödja och på sikt utbilda medarbetare i vårt stödsystem PRIO (SAP) eller i vårt IT-system för dokument- och ärendehantering, Vidar.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som brinner för administration och som person är ansvarsfull och noggrann.
Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera och följa upp ställda uppgifter. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ, är lösningsorienterad och kan verka för utveckling inom ditt arbetsområde.

Då du i ditt dagliga arbete kommer att stödja såväl chefer som medarbetare ser vi att du har ett konsultativt förhållningssätt, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

 • Akademisk utbildning inom Human Resources eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • God administrativ förmåga
 • Goda IT-kunskaper
 • Svenskt medborgarskap
 • B-körkort

MERITERANDE

 • Arbetat i Försvarsmakten och/eller genomfört militär grundutbildning
 • Erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning
 • Erfarenhet av att ha arbetat i PRIO (SAP) eller Vidar
 • Då tjänsten är av administrativ art ser vi att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

ÖVRIGT
Tjänsten är en civil tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Placering är på Luftvärnsregementets HR-avdelning med arbetsort Halmstad. Resor förekommer i tjänsten.
Vid anställning i Försvarsmakten får du en krigsplacering och du kommer vid behov att deltaga i övningsverksamhet.
Sista ansökningsdag är 2019-02-22.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

UPPLYSNINGAR OM TJÄNSTEN KAN LÄMNAS AV
Malin Petersson, HR – generalist
Tel: 073 – 338 99 04
Mail: malin.x.petersson@mil.se

Fackliga företrädare:
Saco, Karin Ekbom
SEKO, Marianne Bandheim
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Roger Nilsson
Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 06 februari 2019
 • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
 • Förband: Luftvärnsregementet – Lv 6
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-02-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan