13. Telekrigbataljonen söker Kompanikvartermästare. 133.Telekrigkompaniet

Om tjänsten

Kompanikvartermästare 13.Telekrigbataljonen

13.Telekrigbataljonen är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Genom tekniska sensorsystem bedrivs inhämtning av information om motståndaren. Bataljonens uppgift är även att störa kommunikationen för motståndaren i syfte att försvåra ledningen av motståndarens förband. Genom bearbetning av informationen omvandlas informationen till underrättelser som är viktiga för högre chefers beslutsfattning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kompanikvartermästaren ansvarar för att leda logistiken inom eget kompani. Du utgör en del av kompaniets ledningslag där du understödjer grundutbildningen och de beredskapssatta- och insatta förband med logistiktjänst. Arbetsuppgifterna är mycket varierande mellan administrativ och praktisk tjänst och kräver en hög grad av självständighet inom eget ansvarsområde.

Krav

* Svenskt medborgarskap
* Fullgjord utbildning på Officer- eller Specialistofficerprogrammet
* Genomförd och godkänd av FM säkerhetsprövning (genomförs vid uttagningstester) samt genomförd och godkänd registerkontroll.
* B Körkort

Önskvärda kvalifikationer

* Körkortsbehörigheter C och CE.
* ADR
* Förarbevis truck
* Insatslogistik grunder
* LIFT-utbildning

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten är en självgående och ansvarskännande person med god samarbetsförmåga. Du har förmåga att strukturerat och noggrant lösa dina och därmed förbandets uppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

* Anställningen är en tillsvidareanställning
* Arbetsort Enköping
* Tillträde efter överenskommelse
* Befattningsnivå OR7

Sökande som bedöms lämpliga för tjänsten kommer att bli kallade till uttagningstester under en till två dagar v.914.

För att din ansökan skall behandlas skall följande underlag bifogas;

* CV
* Personligt brev
* Välliknande foto
* Referenser (minst 2)
* Gymnasiebetyg
* Betyg/intyg från militära utbildningar och insatser
* Kopia av körkort

Upplysningar och frågor Maila till förbandet på epostadress:  ledr-tkbat-s1@mil.se

Märk ditt mail ”Kompanikvartermästare”.

Fackliga representanter

Tfn växel: 0717-15 70 00

OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson

SACO Karin Gällmo

SEKO Lars Lindell

OFR/S Inge Bäcklin


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 februari 2019
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet – LedR
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-02-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan