Handläggare på P18 Logistikenhet

Om tjänsten

Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig.

Arbetsuppgifter
Administrerar materielförsörjning inom egen enhet samt materielflöden mellan egna lager och externa lager. Stödjer med produktions beställningar mot markverkstad (MV) och civila verkstäder i samverkan med försvarsmaktens (FM) förband inom Visby garnison.

Samverkar med P18 förbandsenheter och har uppföljning på materiel i bruk och stödjer med hantering av materialflöden för förrådsställd materiel.

Administration sker i FM stödsystem PRIO inom områdena förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst med lagerhållning och inventering samt avhjälpande och vidmakthållande åtgärder på FM materiel.

Kvalifikationer
Arbetet kräver bakgrund med administration för verkstadsproduktion samt för förrådshållning av materiel.
God IT mognad
B-körkort

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet avseende förnödenhetsförsörjning eller teknisk tjänst inom FM.
Tidigare erfarenhet av att administrera i system PRIO i FM.
C-körkort

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du har hög integritet. Du är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Flexibilitet och anpassningsförmåga är eftersträvansvärda egenskaper. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

I och med att organisationen är under utveckling så kan arbetsuppgifter förändras över tid.

Övrigt
Detta är en fast anställning
Befattningen är civil.
Tillträde snarast enl. ök. 
Befattningen är placerad på P18 LogE i Visby.


Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Chef logberedningen Mj Lars Karlström  072- 984 91 62. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Ann-Sophie Brezén på telefonnummer 072-993 35 97.

Fackliga representanter
OFR/O Karl-Johan Boberg
OFR/S Freddy Tullgren, 08-402 40 02
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson

Samtliga ATO utom OFR/S nås via växeln på 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Sökord; Teknisk tjänst; Administration; logistik
 

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. Huvuduppgiften är att forma en ledningsstruktur som kan samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige genom att skapa en tröskel med starkt avhållande effekt.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 februari 2019
  • Plats: Gotland, Gotlands län, Sverige
  • Förband: Gotland regemente - P18
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan