PROJEKTLEDARE Infrastruktur Vikariat

Om tjänsten

PROJEKTLEDARE Infrastruktur Vikariat

Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare mot Karlsborgs Garnison.

 

Arbetsuppgifter

Du ska verka som Försvarsmaktens projektledare (benämns inom Försvarsmakten - objektledare) och under byggprocessens tidiga skeden ansvara för utarbetande av behovsanalyser och beställningsunderlag som grund för investeringar i mark och lokaler. Du ska vara beställarens representant vid ny-, till- och ombyggnader och sammanhålla kontakter med berörda myndigheter och enheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär bland annat ledande av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter.

 

Kvalifikationer

 • Bygg- eller fastighetsinriktad ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
 • Några års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
 • B-körkort
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

 

Meriterande kvalifikationer

 • Tidigare arbete inom byggproduktion, lokalförsörjning eller projektledning.

 

Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.

Tjänsten är en ALVA 12 mån(Allmän visstidsanställning) på 100%.
Arbetsort: Tjänsten kan lösas från Karlsborg eller Skövde där LplE V har kontor.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 

Förfrågningar om befattningen kan göras till enhetens chef Joakim Svahn eller Produktionsplanerare Erik Carlberg på telefon vxl 031 - 69 20 00.

 

Fackliga företrädare

Försvarsförbundet: Monika Alfredsson
SEKO: Lars Landén
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner

Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-03. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.

 

 

Sökord:

Projektledare, objektledning, infrastruktur, Byggingenjör, Infrastrukturhandläggare, fastighetsingenjör


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 08 februari 2019
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-03-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan