K 3 Söker Stabsassistent/ administratör GSS/K på Flygenheten

Om tjänsten

Stabsassistent/ administratör på Flygenheten

Om tjänsten

Stabsassistentens/administratörens huvuduppgift är att stödja chefer i enhets- samt avdelningsledning i den dagliga administrationen av personalen. Administrativt stöd för mötes- och rapporteringsrutiner är en annan viktig uppgift. Befattningen kräver en god datorvana och erfarenhet att arbeta i digitala system samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Utöver detta tillkommer andra uppgifter vid förbandet, exempelvis vissa åtgärder inom lokalansvaret, beställningar av materiel och mat samt logistiskt stöd till avdelningarna vid övningar på andra platser än Karlsborg.

Dina arbetsuppgifter kommer kräva att du som söker är stresstålig, strukturerad och har förmågan att kunna hantera flera parallella uppgifter.

Förmåga att kunna samarbeta, vara flexibel och en lätthet att hantera människor är egenskaper som värdesätts.

Vem är du?

Vi söker en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann medarbetare. Vi ser gärna att du som söker har administrativ färdighet, är utåtriktad och har en positiv människosyn samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Krav för tjänsten.

 • Svenskt medborgarskap
 • B-körkort
 • Godkänd värnplikt/GU eller GMU

Meriterande kvalifikationer.

 • Tidigare tjänstgöring inom Försvarsmakten
 • C-körkort
 • Militära förarbevis
 • Dokumenterad administrativ erfarenhet
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Erfarenhet av att arbeta i PRIO/ SAP

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Sista ansökningsdatum 2019-03-17

 

Anställningsform: GSS/K Anställningen är tidsbegränsad till högst 12 år. Anställningen inleds, om aktuellt, med en provanställning om 6 månader.
Arbetsort: K 3 Karlsborg
Tillträde: enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

 

Dokument att bifoga ansökan:

CV och personligt brev där du gärna får tala om varför du sökt tjänsten.

Vitsord/Utbildningsbevis från eventuell tidigare militärtjänstgöring.

 

Information om tjänsten kan lämnas av:

Övlt Börje Berkelind
Chef Flygenheten
borje.berkelind@mil.se
0723-871945

Magnus Abrahamsson
Adjutant Flygenheten
magnus.abrahamsson@mil.se
0730-667312

Emma Svensson
HR-Generalist G1
emma.x.svensson@mil.se
0505 45 10 00

Facklig representant:
Officersförbundet: Eva Härnqvist/ Josefina Åsemyr, 0505-45 10 00

SEKO: Mikael Eriksson, 0505-45 10 00

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 08 februari 2019
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer – K 3
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Militär grundutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-03-17

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan