Skaraborgs Regemente söker Infrastrukturchef

Om tjänsten

Skaraborgs Regemente söker en medarbetare för att långsiktigt och strategiskt utveckla garnisonens infrastruktur. Garnisonen omfattar ett stort geografiskt område med omfattande verksamhet och ett stort antal byggnader/anläggningar.

Garnisonen sträcker sig från Älvdalen i norr till Sisjön i söder, Skredsvik i väster till Linköping i öster, och infrastrukturbeståndet omfattar kontorsmiljöer, kaserner, övnings- och skjutfält, skjutbanor, idrottsanläggningar, verkstäder och garage, förråd, sjukvårdslokaler med mera.

Arbetet innebär en del inrikes tjänsteresor och ibland övernattning.

Du kommer självständigt att leda möten och planeringsgrupper samt genomföra presentationer i storforum.

Kontaktytorna i ditt arbete är i huvudsak regementets enheter, förband grupperade i garnisonen, Lokalplaneringsenheter, HKV, Fortifikationsverket, FMV samt övriga aktörer i anslutning till garnisonen. Arbetet understöds av infrahandläggare på regementet. I rollen som infrachef ingår du i P 4 ledningsgrupp.
Tjänsten som Infrastrukturchef är en militär befattning.

Kvalifikationer:

- Officer (OF3)
- B-körkort

Meriterande:

- Erfarenhet av Försvarsmaktens infrastrukturprocess.
- Tjänstgöring i högre stabsbefattning.
- Kunskaper om miljö-, arbetsmiljö- och elsäkerhetslagstiftning.
- Goda kunskaper i Officepaketet samt att uttrycka sig i tal och skrift

Vi emottar även ansökningar från dig som i dagsläget är reservofficer eller förtidsavgången yrkesofficer.

Som person vill du ta ansvar och utveckla. Du vill förvalta den traditionsfyllda garnisonen med bla. ett 100-årigt kasernetablissemang i Skövde centrala delar. I Försvarsmakten arbetar vi i lag varför du måste ha god samarbetsförmåga.
Infrastrukturen är en förutsättning för att kärnverksamheten ska fungera och kärnverksamheten är att utbilda och beredskapshålla krigsförband.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Placering:
P 4 regementsstab, Skövde

 

Övrigt:
Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Bifoga CV och personligt brev.
Vi kommer löpande kalla till anställningsintervju under ansökningstiden och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut.

Anställningen är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad 100%.

Upplysningar om befattningen lämnas av:

Fredrik Herin, Chef Understödsavdelningen
Claes Evebring, Stabschef

 

Fackliga representanter:

OFR/O David Lindblom
OFR/S Bengt Lindlöf
SEKO-F Lola Ahlgren

Samtliga kontaktas via växel 0500-46 50 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är en arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda genom att samarbeta med arbetsgivare och högskolor i vår närhet. Genom Försvarsmaktsråd Skaraborg skapar vi förutsättningar för våra anställda att kunna växla mellan oss och andra arbetsgivare. Regementet utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Skaraborgs regemente tränar och utbildar två mekaniserade bataljoner, en för heltidstjänstgöring och en för tidvis tjänstgöring, två stridsvagnskompanier, ett tungt transportkompani samt tre hemvärnsbataljoner. Regementet ansvarar också för andra brigadstaben och staben för Militärregion Väst.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 08 februari 2019
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan