Tekniker

Om tjänsten

Är du en noggrann och stresstålig tekniker som önskar arbeta i en spännande miljö?
Norrbottens flygflottilj söker nu en civil tekniker till Flygverkstaden Luleå

Flygverkstaden i Luleå har som huvuduppgift att utföra underhåll på Försvarsmaktens flygplan JAS 39 Gripen. Flygverkstaden består av ca 50 personer och är uppdelad på tre sektioner (Specialverkstaden, Flygplanverkstaden samt Planering/logistik), där vi nu söker en tekniker till Specialverkstaden.

Specialverkstaden som består av ca 14 personer har som uppgifter att genomföra underhåll på Försvarsmaktens flygmateriel, vapenbalkar, utföra svetsarbeten, skrovreparationer, kompositreparationer, måleriarbeten, batteriunderhåll samt underhåll på raketstol till JAS 39.

Nu söker vi en civil tekniker till specialverkstaden där du i huvudsak kommer att arbeta med underhåll på vapenbalkar till JAS 39 samt Försvarsmaktens flygmateriel. Arbetet genomförs under eget ansvar samt även i arbetslag bestående av tekniker och flygtekniker med en flygtekniker som huvudansvarig.  

Du är noggrann och prestigelös. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad. Du är en självklar teamspelare som är van att samarbeta med andra. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om Försvarsmakten samt att du har körkort klass C. Även genomförd värnplikt eller GMU är meriterande.

Kvalifikationer:
Du har en godkänd 3 årig utbildning från Gymnasium.
Goda kunskaper Svenska o Engelska
God datorvana
Körkort lägst B

För anställning krävs godkänd härdplastundersökning samt godkänt färgseende (genomförs i samband med anställning)

Meriterande kvalifikationer:
Vi se gärna att du har erfarenhet av produktion, underhåll, konstruktion och reparation från exempelvis industrin. Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om Försvarsmakten samt att du har körkort klass C. Även genomförd värnplikt eller GMU är meriterande.

Välkommen med din ansökan!! Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad att tjänstgöra hos oss som tekniker. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Chef Flygverkstaden: Ulf Nordin tfn 0920-23 49 50, 070-4526093
Chef Specialverkstad: Mats Tränstad tfn 0920-234970, 070-3868856

Fackliga organisationer:
SACO Anders Brunström 073-1804644
SEKO Allan Wonkavaara 070-3082565

Övrigt:
Anställningsform: Schemalagd arbetstid. Tillsvidare. Provanställning sex månader. Individuell lönesättning tillämpas. Arbetsort: Luleå.
Tillträde: Efter överenskommelse
Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan: 2019-03-10


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.

F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 februari 2019
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj – F 21
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan