Handläggare Infrastruktur FM HRC, i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker nu en kollega för Infrastuktur till vår Genomförandeavdelning i FM HRC stab. Som handläggare Infrastruktur kommer du framförallt att arbeta och hantera förbandets infrastrukturobjekt och lokalbehov med att stödja framtagandet av underlag inom lokalanskaffningsprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som handläggare Infrastruktur företräder du förbandet i infrastrukturärenden samt stödjer förbandets enheter med infrastrukturfrågor ute på de 26 orter där förbandet bedriver sin verksamhet. Du samverkar med företrädare för lokalförsörjningsfrågor och statens fastighetsägarrepresentant Fortifikationsverket avseende fastighetsfrågor.

I arbetsuppgiften ingår exempelvis;
- Bistå vid utredningar om lokalutnyttjande,
- Stödja förbandets enheter vid beställning av fastighetsnära tilläggstjänster,
- Medverka vid anskaffning samt avveckling av lokaler.
- Att vara verksamhetens representant vid byggprojekt och sammanhålla kontakter med berörda funktionsföreträdare inom Försvarsmakten.

Vi söker Dig som är strukturerad och noggrann samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är resultatorienterad, har förmåga att driva projekt parallellt samt trivs med att ta egna initiativ. Du är tydlig, ansvarsfull och lojal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• Bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren anser relevant
• Flerårig erfarenhet inom infrastruktursområdet
• Körkort B
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Kunskap och erfarenhet från Försvarsmaktens verksamhet samt specifikt Försvarsmaktens lokalanskaffningsprocess, PRIO (SAP) och ärendehanteringssystem VIDAR
• Genomfört Försvarsmaktsintern utbildning inom skydds- och anläggningsteknik

Om tjänsten
Befattningen, som inleds med 6 månaders provanställning, med anställning tillsvidare vid FM HRC i Stockholm. Då förbandet har verksamheter på 26 orter över hela Sverige innebär tjänsten stundtals ett flertal tjänsteresor per månad.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Erik Tollin, avdelningschef  070-8390601.

Fackliga representanter; (kan nås via växeln 0505-45 10 00)
SACO – Ordinarie: Camilla Robertsson (HKV), camilla.robertsson@mil.se
SEKO – Ordinarie: Lise-Lotte Larsson (FMLOG), liselott.larsson@mil.se
OFR/S – Ordinarie: Pia Almström (HKV), pia.almstrom@mil.se
OFR/O – Ordinarie: Arne Nilsson (HKV), ofr@mil.se

Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-22. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev där det tydligt framgår varför du är lämplig som kandidat till denna befattning. Ur ansökningsbrevet ska även löneanspråk framgå.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 26 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 februari 2019
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-02-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan