Blekinge flygflottilj söker Materielplanerare till Flygsystemsektionen, Flygenheten

Om tjänsten

Annonsen vänder sig till Dig som är anställd inom Försvarsmakten

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som materielplanerare arbetar du med dokumentering och underhållsplanering för underhållsutrustning inom Flygvapnet. Det handlar om både förebyggande och avhjälpande underhåll med hjälp av våra befintliga driftdatasystem FENIX och verksamhetsledningssystem PRIO. Du arbetar även med att göra beställningar i system PRIO på arbeten avseende utrustning som du sedan följer upp genom att granska och attestera i systemet.

Krav:
 Gymnasiekompetens

Meriterande:
 Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och har ett högt säkerhetstänkande. Du bör ha en mycket god datorvana eftersom att du dagligen arbetar med olika datasystem samt goda kunskaper att läsa och förstå engelska eftersom de system du arbetar i är på teknisk engelska. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass, krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i Säkerhetsskyddslagen. Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Vill Du veta mer om arbetet kontakta gärna:
Gudrun Håkansson, tel 0457-47 17 82 eller Patrik Fransson tel 0457-47 17 68

Fackliga företrädare:
Hans Bergvall, OFR/O tel 070-949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tel 0457-47 17 01,
Peter Bohnsack, OFR/S tel 070-857 40 06, Jan-Anders Nilsson, SEKO 073-422 23 40

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-10

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 februari 2019
  • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-10

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan