Artilleriregementet/Stab- och trosskompaniet söker informationssystemdriftledningsassistenter (GSS/K)

Om tjänsten

Om tjänsten
Artilleriregementet är inne i ett expansivt skede där fokus ligger på att öka förmågan i våra artilleribataljoner. Som soldat vid stab- och trosskompaniet så upprätthåller du beredskap för såväl nationella som internationella insatser. En viktig uppgift är också att stödja grundutbildningen genom att t.ex. tjänstgöra som instruktör.

Som informationsdriftledningsassistent (ISDA) kommer dina huvudsakliga uppgifter vara upprättande och drift av förbandets kärnnod (en mobil serverhall). Kärnnoden levererar de tekniska tjänster bataljonsstaben använder sig av i fält, såsom telefoni etc. Denna befattning innefattar teknisk tjänst såsom konfiguration av switchar och routrar, olika brandväggar, DNS samt administrativt arbete i en servermiljö kopplat mot stabens arbete. Utöver detta kommer även upprättande och drift av elverk och elmateriel vara en del av arbetsuppgifterna.

Som ISDA är arbetsuppgifterna varierande, dels inom eget specialområde, men även då övriga plutonen behöver understöd med t.ex. gruppering av stabplats och närskydd. Arbetsuppgiftena präglas av eget ansvarstagande inom området. Utöver ansvarstagande bör du vara ordningssam, ha förmåga att göra flera saker parallellt samt ha IT och/eller teknik intresse.

Kvalifikationer
- genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning med goda vitsord
- god fysisk förmåga
- godkänd hälsoundersökning

Meriterande
- IT-gymnasium eller motsvarande
- B-körkort
- Förarbevis lastbil
- Utbildning på MN, Mobil Nod
- Grundläggande utbildning inom datakommunikation

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Enligt Försvarsmaktens avtal för gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K).
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Boden
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

Upplysningar om tjänsten
Har du frågor kring tjänsten kontakta kompanichef Major Göran Landewall 0921-348675 alternativt administratör Linnea Muskos 0921-348861. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta personalgeneralist Angelina Lindgren 0921-348055.

Facklig representant
Officersförbundet, Ronald Lathi, nås via växeln: 0921-348000

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2019. Din ansökan skall innehålla CV, ett ansökningsbrev samt intyg på genomförd grundutbildning. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för tjänsten. Rekryter vid Artilleriregementet behöver inte bifoga CV, ansökningsbrev eller intyg med ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 mars 2019
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Artilleriregementet – A 9
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-26

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan