Cisterntekniker till FMLOG, Uppsala

Om tjänsten

Är du en positiv problemlösare som gillar att ha roligt på jobbet? Har du ett tekniskt intresse? Vill du vara med att göra skillnad för Sveriges framtid? Då kan du var den cisterntekniker vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande och omväxlande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella med det privata. Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Ditt arbete som cisterntekniker

Som cisterntekniker kommer du bl. a att arbeta med att förebygga och genomföra avhjälpande underhåll/kontroll av drivmedelscisterner och rörledningar enligt gällande föreskrifter. Du kommer, i nära samarbete med övrig behörig personal, att effektuera beställda uppdrag. FMLOG erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får mycket frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du utgår från Uppsala garnison men kommer att ha hela Sverige som arbetsplats.

Kvalifikationer

 • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
 • Körkort klass B eller högre
 • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • God hälsa (Hälsokontroller för godkänt tjänstbarhetsintyg sker kontinuerligt)

Meriterande

 • CE-körkort
 • Utbildning enligt ISO/IEC 17020
 • ADR Tankutbildning
 • Yrkeskompetensbevis (YKB)

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, kommer med nya lösningar på uppkomna problem och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du är noggrann, ansvarskännande och väl medveten om vilka kvalitetskrav som ställs för att följa gällande lagar och regelverk. Vidare uttrycker du en positiv attityd till ditt arbete och visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Uppsala. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.  Du får ett års intern utbildning och därefter ett godkännande för behörighet att jobba inom ackrediteringen (gäller endast oerfaren).

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FM:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Sista ansökningsdag är 2019-03-29

 Upplysningar om tjänsten

Vid frågor ber vi dig kontakta Lars Magnusson, Sektionschef på telefon 072-547 68 44, Niclas Wallin, sft avdelningschef på telefon 072-384 60 07 eller Maud Carlsson HR 072-370 82 44

Fackliga företrädare

Pernilla Kjellgren-SACO

Kurt Ragnarsson-SEKO

Håkan Antonsson- OFR-S

Alla nås på telefon 0589-40400 (FM´s Växel).

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 06 mars 2019
 • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-03-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan