Vaktmästare Grafisk produktion - vikariat

Om tjänsten

Grafisk produktion har 30 medarbetare placerade på två adresser på Gärdet i Stockholm. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar.

Grafisk produktion är en avdelning som tillhör Stöd och Serviceenhet inom Försvarsmakten HR Centrum. Enheten har cirka 130 medarbetare fördelade på ett 20-tal orter. Enhetsledningen är lokaliserad till Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare inom Grafisk produktion kommer du ansvara för avdelningens kurirverksamhet, internposthantering samt fordonspark där fordonsvård är en central del.

Övriga arbetsuppgifter innehåller lageransvar samt stöd till digitalt tryckeri i form av efterbehandling, paketering, dagligt utskick av producerat material, samt hantering av restprodukter från tryckeriet.

Då Grafisk produktion har ett brett produktutbud kan man behöva lära sig och hjälpa till på övriga produktionsdelar inom verksamheten.

Kvalifikationer

 • Genomförd grundskola.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
 • B-körkort.

Meriterande kvalifikationer

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från myndighet.
 • Erfarenheter som yrkeschaufför.
 • Erfarenheter från digitalt tryck samt efterbehandling.
 • Erfarenheter från tidigare tjänster som vaktmästare.
 • Erfarenhet PRIO/SAP.
 • Erfarenheter från Unifaun.
 • Erfarenheter från grafisk produktion.

Personliga egenskaper

Samarbetsförmåga. Lyhörd, arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Serviceinriktad. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Självgående. Strukturerad och tar ansvar för sin uppgift.

Högt säkerhetstänk. Tar ansvar för känsligt material som hanteras för kundens räkning.

Uthållig. Förblir motiverad och effektiv trots hög arbetsbelastning. Arbetar på tills projekt är avslutat eller resultat uppnådda.

Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Flexibel. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Övrigt
Detta är ett vikariat på ett år.
Tillträde snarast enl. ök.  
Inleds med 6 månaders provanställning.
befattning är placerad på Högkvarteret Lidingövägen 24 i Stockholm.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Sektionschef Grafisk produktion Kristina Skottheim, 070-147 03 84 alternativt Avdelnings Chef Grafisk produktion Peter Englund 070-918 39 61

Fackliga representanter
SACO                  Camilla Robertsson,                  08-788 75 00 camilla.robertsson@mil.se
OFR/S                Pia Almström                               08-788 75 00 pia.almstrom@mil.se
OFR/O               Arne Nilsson                                08-788 75 00 ofr@mil.se 
SEKO                  Lise-Lotte Larsson,                    08-788 75 00  liselott.larsson@mil.se

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt löneanspråk.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret (HKV) finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både yrkesofficerare och civila experter. Högkvarteret utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen och militära underrättelse- och säkerhetstjänsten. I ledningsstaben ingår bland annat ekonomidirektören, personaldirektören, kommunikationsdirektören och chefsjuristen.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 07 mars 2019
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Högkvarteret - HKV
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-04-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan