Logistikenheten Skövde garnison söker en Handläggare teknisk tjänst

Om tjänsten

Är du en person med hög drivkraft och som har en vilja att ta ansvar? Har du lätt för att jobba ihop med andra och vill jobba för att se till att våra förband har hög funktionalitet på sin materiel? Trivs du med att till största delen arbeta i den digitala miljön men är också redo att arbeta fysiskt när så krävs? I så fall har vi en plats till dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som handläggare teknisk tjänst arbetar du med att inom tilldelade ramar säkerställa att materiel som vi har förvaras och underhålls enligt gällande bestämmelser. Allt för att tillse att förbandens materiel möter de beredskapskrav som ställs. Din uppgift är att följa upp olika flöden, samordna beställningar, sköta redovisning av och planera för olika materielrörelser. Det kan också handla om att prioritera materiel till olika underhållsinstanser. Kontaktytorna i ditt arbete är i huvudsak Logistikenhetens olika avdelningar, men även de olika förbanden i garnisonen, Arméstaben och dess vidmakthållandekontor. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår tekniske chef som jobbar med planering av underhållsflöden, uppföljning och statusredovisning på vår materiel. Arbetet kräver bred teknisk förståelse och en förmåga att kunna omsätta regelverk till praktiska uppgifter. 

Kvalifikationer
Eftergymnasial logistikutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig alt. Teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom det tekniska området som arbetsgivaren finner likvärdig.
God erfarenhet av datorstött arbete, framför allt i Officepaketet
Goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska
Körkort *B*

Meriterande 
Eftersom stor del av arbetet sker i våra olika datasystem PRIO och LIFT, sätter vi stort värde på goda kunskaper framförallt i PRIO (SAP).
Erfarenhet av att ha arbetat i Försvarsmakten.
Kunskap/erfarenhet angående Försvarsmaktens fordons- och materielsystem
Kunskap/erfarenhet av underhållsplanering
Körkort *C*
Uppfylla FM Baskrav när det gäller fysisk förmåga.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en person med god administrativ förmåga, du har en hög arbetskapacitet och har även en förmåga att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ. Du är positiv och har en mycket god analytisk förmåga. Ditt arbete vittnar om noggrannhet och struktur. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya förutsättningar och arbetsuppgifter, att arbeta både på kort och på lång sikt. Då tjänsten innebär kontakter både internt och externt bör du också ha förmågan att vidmakthålla och utveckla relationer. Du är flexibel och öppen för att arbeta handgripligt när så krävs.  Du tycker att fysisk träning är en naturlig del av din vardag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/Varaktighet/Lön
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast/enligt överenskommelse. 
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Övrigt
Handläggare teknisk tjänst är en civil befattning. Tjänsten innebär att du kommer att krigsplaceras inom Skövde Garnisons depåorganisation.Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt. 

Arbetsort: Skövde

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta C Logistikberedningen mj Johan Bredberg tfn 070-618 9380 eller C Logistikenheten övlt Anders Eriksson tfn 0500-46 53 19.

Fackliga representanter
Försvarsförbundet Bengt Lindlöf, Officersförbundet David Lindblom och SEKO Lola Ahlgren. Alla nås på tfn 0500-46 50 00 (vxl).

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-07. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 mars 2019
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-04-07

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan