Förrådsman/Kvinna för tidsbegränsad anställning, fr o m 2019-05-01 t o m 2019-12-31

Om tjänsten

Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation?

Vi söker nämligen ny kollega på befattningen Förrådsman/kvinna på Försörjningsavdelningen i Karlskrona, och hoppas på att du vill söka till oss.

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiell till verksamhet inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

För att förutsättningarna ska bli så bra som möjligt kommer du  med tidigare erfarenhet från logistikmiljö och har du dessutom truckkort, C- körkort, ADR behörigheter är detta meriterande.

Vi vet att framgångsfaktorer i detta arbete är att samarbeta lika mycket som att själv kunna ta initiativ till uppgiftslösning så förväntningarna är detsamma för dig.

Eftersom både befattningen och uppgifterna är knutna till en krigsorganisation så kommer du även att få utbildning och övning till att verka i den. Detta betyder att du kommer att få kunskap i vad som förväntas av dig i en höjd beredskap bl a.

Internationell arbetsskyldighet ingår i Försvarsmaktens anställningsförhållande.

 

Kvalifikationer

- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt

- Tidigare erfarenhet inom förrådshållning, avrop och/eller logistik.

- Goda datakunskaper.

- Körkortsbehörigheter *B

- Truckkort

 

Meriterande

- Goda kunskaper i Försvarsmaktens avroparprocess/arbete.

- Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess.

- Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT    och PRIO.

- Ammunitionsutbildning

- Drivmedelsutbildning

- ADR behörigheter

- C- körkort

 

Personliga egenskaper 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

 

Övrigt

Tillträde 2019-05-01 eller snarast enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad och arbete på annan ort kan förekomma samt arbete för Försvarsmakten utomlands.

Tunga lyft kan förekomma.

Sista ansökningsdag 2019-03-24.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 070-5930284 

 

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av

HR-Generalist, Viktoria Nordström Tel:0455-85121

 

Fackliga företrädare

OFR/O Mikael Danielsson

OFR/S Jimmy Svensson

SACO Lisbet Landin

SEKO Jan Anders Nilsson

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 mars 2019
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Marinbasen – MarinB
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-03-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan