Artilleriregementet söker personalofficer/ HR-generalist

Om tjänsten

Är du officer och intresserad av ett utmanande och fartfyllt arbete inom HR och personal? Då har vi en plats för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som HR-generalist är du verksamhetsplacerad vid G1/Regementsstaben och är en personalresurs för förbandet och samtidigt krigsplacerad i vår krigsorganisation. Du kommer att arbeta brett med personaltjänst och stötta våra chefer, huvudsakligen på operativ nivå. Samordning inom Garnison Nord och allmänt stabsarbete ingår i dina arbetsuppgifter. I din tjänst ansvarar du för ett antal huvudområden. Dessa kan ändras över tiden och anpassas beroende av din kompetensprofil. Tänkta områden är att:

Ansvara för
Regementets bemanningsprocess
Regementets process gällande nivåhöjande utbildning
Vårt externa bemanningsansvar utanför A 9

Sammanhålla
Yrkeskurser (YBK)
Validering av utbildning
Regementets personalförsörjningsnämnd (PFN)
Regementets utbildningar
Regementets internationella bemanning

Stödja
Chefer med operativ personaltjänst samt handläggning av ärenden kopplat till internationell tjänstgöring

Krav
Vi söker dig Officer med lägst OR7/OF 1 (Fj/Lt) grad med kompetens inom personalområdet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. En förutsättning för arbetet som HR-generalist är att du har goda kunskaper i Officepaketet och körkort B.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är en god relationsbyggare som inger förtroende, har ett coachande förhållningssätt och besitter hög integritet och personlig mognad. Vidare är du ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du gillar utmaningar och trivs att arbeta utvecklande med organisationen, både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
Erfarenhet inom HR-området
Erfarenhet av att ha arbetat med HR-system som SAP

Övrigt
Arbetet är på heltid och tillsvidare med arbetstid framförallt dagtid även om arbete under kvällar, helger och under längre övningar förekommer. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kan lämnas av: TF HR-Chef Martin Hasselström 070-336 85 43 martin.hasselstrom@mil.se

Fackliga representanter nås via FM växel: 0505-45 10 00
Officersförbundet Ronald Lahti, SEKO-Försvar Susanne Thunberg, OFR/S Annelie Forshage.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 mars 2019
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Artilleriregementet – A 9
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-04-12

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan