Försvarsmaktens hundtjänstenhet söker Specialistofficerare OR 6-7

Om tjänsten

Är du Specialistofficerare och intresserad av hundtjänst?

Försvarsmaktens Hundtjänstenhet (FHTE) har bland annat till uppgift att förse Försvarsmaktens kontinuerligt tjänstgörande krigsförband med tjänstehundar. Hundtjänst bedrivs inom samtliga försvarsgrenar. FHTE tillhör Livgardet och är grupperad i Märsta, Sollefteå och Kungsängen.

Nu söker vi Specialistofficerare (OR 6/7) på flera befattningar inom organisationen, både i rollen som handläggare inom hundtjänst och som hundinstruktör. Du som söker är välkommen med din ansökan oavsett vapenslag men bör ha ett gediget intresse för hundtjänst.

I arbetet på FHTE kommer du att få arbeta med hundtjänstfrågor i samverkan med förband, skolor och staber, andra statliga myndigheter och intressenter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper där vi gärna ser att din personlighet präglas av samarbetsvilja, gott omdöme och prestigelöshet. 

Vi kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter, en central placering inom hundtjänsten och en trevlig arbetsmiljö där du kan förena ditt hundintresse med arbetet. Central tjänstgöring är vid Försvarsmaktens hundtjänstenhet är meriterande för dig som specialist inom funktionen och möjliggör ett ökat kompetensdjup.

Låter det intressant? Skicka in en ansökan så kontaktar vi dig och berättar mer om vilka befattningar som finns lediga.

Kontakt
För mer information om tjänsterna, kontakta Personalchef Mi Domicelj på telefon 072-351 12 19.

Fackliga representanter
OF Livgardet Stefan Morin, SEKO Thomas Klasson, SACO Johan Gillemyr; OFR/S Kenneth Hartikainen, samtliga nås via växeln: 08-584 540 00

Sista ansökningsdatum är 2019-04-30

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Mellersta militärregionen, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 21 mars 2019
  • Plats: Sigtuna, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet – LG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-04-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan