Materielhandläggare / systemtekniker till F21

Om tjänsten

Befattningen erbjuder:

211:e Stridsflygdivisionen är en väl sammansvetsad enhet som med sin speciella uppgift i fokus ställer höga krav på individen. Övningar inom och utom landets gränser medför utvecklande, stimulerande samt ofta uppskattade avbrott i den normala tjänsten. Övningarna kan vara i upp till fyra veckor även om så långa övningar inte genomförs varje år. Placeringsort är i Luleå, på Norrbottens flygflottilj. För att så bra som möjligt kunna svara upp mot divisionens behov av materielplanerare samt IT-ansvarig kommer det att erbjudas enklare kurser som bidrar till ökad kompetens inom aktuella ansvarsområden.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att säkerställa funktionen av divisionens materiel och IT-system, inklusive materielplanering och hantering av dessa. Skötsel av divisionens tre fordon t.ex. beställa tid för verkstad mm. Samt enklare uppgifter av servicekaraktär. På divisionen tjänstgör ca 30 personer och du ska kunna arbeta både enskilt och i grupp.

Kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Linux och Windows kunskaper

Meriterande:

C-kort, El-lära, logistikkunskaper, teknisk baskunskap, kunskaper och erfarenhet inom materielhantering. Kunskap och färdighet i att underhålla ett antal olika datorer avseende backup, uppdateringar mm. Bygga och sköta enklare mindre nätverk. Förkunskaper av materieltjänst i system PRIO.

Personliga egenskaper:

Du ska – för att passa och trivas på befattningen - vara problemlösningsorienterad, serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Därtill behöver din samarbetsförmåga vara god.

211:e stridsflygdivisionen har en speciell uppgift som kräver att du är kreativ, noggrann samt ansvarskännande. Du är en lösningsorienterad lagspelare med inställningen att människor i din omgivning ska ha det bra. Du vill känna stark gemenskap och genom att driva samt utveckla dina ansvarsområden vill du bidra till att divisionen lyckas med sina uppgifter.

Du är på befattningen en viktig kugge i maskineriet som utvecklar och driver divisionens arbete framåt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med sex månaders provanställning.

Tjänsten är mest dagtid. Under vissa perioder ingår kvällstjänst. Under vissa dagar kan även nattjobb och jour förekomma.

Placeringsort Luleå.

Ansökan sker via vår hemsida. Urval och eventuell kallelse till intervju sker under maj-juni.

Tillträde snarast enligt överenskommelse med individuell lönesättning.

Upplysningar om befattningen

Lämnas av Kapten Ulf Orvesten ulf.orvesten@mil.se eller Kapten Ronny Nyström ronny.nystrom@mil.se , 211:e stridsflygdivision, F 21.

Kontakt ATO (arbetstagarorganisationen): Pentii Sirkka (fler fackliga representanter OFR-S, SEKO, SACO och OFR-O nås genom F 21 vxl, tfn 0920-234000).

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-01.

Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I din ansökan vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens flygflottilj, F 21, är Sveriges nordligaste flygflottilj. Huvudbasen är i Luleå, med sidobaser i Jokkmokk och Vidsel.

F 21 övar kontinuerligt för att kunna leverera följande luftoperativa förmågor i såväl fred, kris som krig:

- Kontroll av luftrummet.
- Mark- och sjömålsbekämpning.
- Underrättelseinhämtning.
- Luftburen transport.
- Stöd till övriga stridskrafter, totalförsvaret och samhället i övrigt.

F 21 försvarar - tillsammans med övriga förband i Försvarsmakten - Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Tillsammans med övriga flygvapnet bevakar och skyddar vi Sveriges luftrum dygnet runt, året runt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 mars 2019
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj – F 21
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan