Truckförare till Markverkstaden i Skövde

Om tjänsten

Har du erfarenhet av arbete som truckförare? Vill du arbeta för att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan detta vara rätt arbete för dig!

 

Vad kan vi erbjuda dig

Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och möjligheter att kompetensutvecklas. Vi erbjuder också goda förmåner gällande hälsa och semester.

Enheten FMTS Markverkstäder finns representerade på 23 orter. Där genomförs underhåll och reparation av fordon, vapen fordonssystem, fältarbetsmateriel, lösa lastbärare, utbytesenheter samt Marinens och Flygvapnets markbundna basmateriel. Även konstruktion, tillverkning och modifiering av försvarsmateriel, underhåll och kalibrering av mätutrustning. Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Du kommer att tillhöra Markverkstad Skövde med totalt ca 180 medarbetare varav sektionen består idag av 12 reservdelsmän och godspersonal/ truckförare.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsakligen truckkörning, gods och lagerhantering samt lastning och lossning av gods. Även plockning av reservdelar, packning av gods och skick förekommer dagligen. Kundservice mot interna och externa kunder.

Kvalifikationer

 • Lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning verkstadsteknisk, fordonteknisk, maskinteknisk eller annan motsvarande utbildning
 • God datorvana inkl. kunskaper i Officepaketet främst Word och Excel
 • Truckkort och B-körkort

Du är en lagspelare som arbetar lika bra självständigt likväl som i grupp. Som truckförare är du noggrann, samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Meriterande

 • Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
 • Kännedom om försvarsmaktens materiel

Övrigt

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärn. a såväl kvinnor som män som sökande

Tjänsten är en civil befattning som inleds med 6 månaders provanställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Skift kan komma att tillämpas. Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Placering: Skövde

I din ansökan med CV, personligt brev och betyg vill vi att du berättar varför just du är lämplig för tjänsten.

Vid frågor ber vi dig att kontakta Patrik Grann, Sektionschef tfn 0768-983993

Fackliga representanter tfn 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Du är varmt välkommen med din ansökan!

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 03 april 2019
 • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola – FMTS
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-05-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan