Blekinge flygflottilj söker psykolog till försvarshälsan

Om tjänsten


Försvarshälsan i Ronneby svarar för företagshälsovård inom Ronneby garnison. Cirka 1 300 personer arbetar med de mest skiftande arbetsuppgifter vid bland annat Blekinge flygflottilj samt delar av Helikopterflottiljen.

Arbetet på Försvarshälsan är inriktat på hälsofrämjande, förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder i syfte att främja en god hälsa samt en god fysisk, psykisk, organisatorisk och social arbetsmiljö. I arbetsgruppen arbetar flera kompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsmiljöingenjör, psykolog samt medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs mycket integrerat mellan de olika kompetenserna och upplevs som både spännande och varierande eftersom våra kunder arbetar med de mest skiftande uppgifter.

Som legitimerad psykolog hos oss arbetar Du som expertresurs i psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor på individ- grupp och organisationsnivå. Arbetsområdet omfattar bland annat psykologisk behandling, utredningar, bedömningar, kris- och stödsamtal, medverkan i krisgrupp, medverkan i rehabilitering, utbildningar inom arbetsmiljöområdet samt stöd till ledningspersonal och personal i organisationen.                                                      
I din tjänstgöring ingår 3 timmar fysisk träning per vecka.                                                       
Ronneby garnison är omgiven av en vacker natur i en havsnära miljö i Blekinge skärgård.
 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad psykolog.

Den yrkesverksamma erfarenheten som psykolog ska motsvara minst 3 år.        
Det är meriterande med en klinisk erfarenhet med kognitiv behandling. Det är en fördel med erfarenhet från företagshälsovård, PTSD-behandling och kunskap om ledarskap och organisationsutveckling. Vi söker Dig som har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i team för att uppnå en helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.         
Vi har verksamhet utanför Ronneby så tjänsten kräver att du har B-körkort.        
Då krigsplacering ingår i tjänsten krävs en god fysisk kondition samt en godkänd läkarundersökning.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.
 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bodil Andersson, enhetschef Försvarshälsan Ronneby, 0457-47 15 39, 070-936 76 61

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tfn 070 -949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tfn 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tfn 070-857 40 06 , Jan-Anders Nilsson, SEKO tfn 073-422 23 40

Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 månader.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning

enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-24

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 maj 2019
  • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Blekinge flygflottilj – F 17
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan