Handläggare verksamhetsledning

Om tjänsten

Handläggare verksamhetsledning

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.

Arbetsort är Berga 30km söder om Stockholm men resor kan förekomma utifrån den utveckling Försvarsmakten genomför. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med administrativt stöd till C Amf 1 utgående från operationssektionen.  Arbetsuppgifterna utgörs i huvudsak av kalenderuppföljning, mötes-, rese- och besöksadministration, protokollföring, skapande av presentationer, inköp och beställningar, lokalfrågor, frågor rörande representationsbestämmelser och avdelningsgemensamma aktiviteter.

Stödja ledning avseende planering, samordning, genomförande och uppföljning av dagliga rutiner.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ordning och att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Din roll kommer att täcka flertalet kontaktområden, internt som externt och arbetet kommer att vara både självständigt och teambaserat. 

Kvalifikationer

Gymnasieexamen med administrativ och/eller ekonomisk inriktning eller motsvarande relevant utbildning.

Erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete vid t.ex. myndighet, advokatbyrå eller bolag.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Goda kunskaper i Officepaketet; Powerpoint och Microsoft Outlook.

Körkort lägst *B*** 

Du har en hög känsla för service, är i hög grad självgående och tar egna initiativ. Du har hög integritet, en väl utvecklad kommunikationsförmåga samt är utåtriktad och trygg i din roll. Arbetet ställer höga krav på leverans, vilket förutsätter att du har en god förmåga att självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du bör också ha förmåga att se förändringspotential i administrativa rutiner och föreslå förändringar.

Vidare är du pragmatisk och har god samarbetsförmåga eftersom tjänsten innebär många kontaktytor. Som person bör du trivas i en krävande och dynamisk miljö där tempot, åtminstone tidvis, är högt.  

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Meriterande

Kunskap om Försvarsmakten eller försvarssektorn.

Erfarenhet av arbete i militär stab eller ledningsfunktion.

Erfarenhet av SAP/Prio.

 Övrigt

Befattningen är civil. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Befattningen är oberoende och placerad på Berga. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta C Ops Amf 1 Kn Robin Johansson,076-1048624.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där det framkommer på ett tydligt sätt varför du är lämplig för denna tjänst. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 2019-05-20.

Fackliga representanter: 
OFR/O Simon Abrahamsson, of-amf@mil.se
OFR/S Björn Engren, forsvarsforbundet-f55@mil.se
SACO Carl Thyrèn, saco-f-haninge@mil.se
SEKO Anders Rydberg, 070-219 40 50


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 maj 2019
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Amfibieregementet – Amf 1
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-20

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan