Stabsassistent (GSS/K)

Om tjänsten

Norrbottens regemente söker en stabsassistent (GSS/K), tidsbegränsad anställning med placering vid 3.Brigadstaben.

3.Brigadstaben är ett krigsförband lokaliserat i Boden. Staben består av kontinuerligt och tidvis tjänstgörande officerare och soldater. Chefen för 3.Brigaden med brigadstaben leder underställda manöverbataljoner och funktionsförband.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att stödja;
- genomförandesektionen och med administrativa uppgifter, hantera inkommande och utgående information i olika ledningssystem, förbereda möten etc.
- staben med förberedelser, genomförande och efterarbete vid olika övningar som staben leder eller deltar i, såväl i Boden som runt om i Sverige.
- redaktionellt vid framtagande av ordrar, rapporter och planer.
- övriga staben vid behov med administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

 • Genomförd och godkänd militär grundutbildning (GU, GMU, VPL)
 • B-körkort

Meriterande kvalifikationer

 • God förmåga att hantera Microsoft Office applikationer (Office 2010 och senare).
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du har en mycket god samarbetsförmåga och är resultatinriktad då du bl. a. kommer ingå i tillfälliga arbetsgrupper. Vi förväntar oss att du har en hög personlig integritet och förmåga att skapa och bibehålla förtroende.
Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information
Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningskategori är GSS/K, en tidsbegränsad anställning (max 8 år) med en placering i nivå OR2-OR5.

Kontakt
Upplysningar om befattningen kan lämnas av sektionschefen, major Fredrik Bandh, tfnnr: 070-102 01 65.

Fackliga kontaktpersoner vid I 19
Per Davidsson (OFR/O)
Annelie Forshage (Försvarsförbundet)
Margaretha Ryding (SEKO)
Samtliga ovanstående nås via växelnummer: 0921-348000.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09.
Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 04 juli 2019
 • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Norrbottens regemente – I 19
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Militär grundutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-08-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan