Förrådspersonal

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta med förrådshantering av materiel och samtidigt bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare? Är du en positiv och noggrann person? Har du förarbevis för truck och goda datakunskaper? Då kan du vara den person vi söker?

Arbetsuppgifter
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra FMLOG Försörjning som arbetar med effektiv försvarslogistik så att förnödenheter, reservmateriel och drivmedel ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tiden, när och där Försvarsmakten behöver den. 

Som förrådspersonal har du ansvar att förrådshålla, ta emot, inventera och leverera beställd materiel till överenskommen mängd, kvalitet och kostnad. Du medverkar och genomför verksamhet inom förrådshantering av materiel, så att lagar och regler efterföljs samt samarbetar med övrig personal i att effektuera beställda uppdrag.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp och även arbeta självständigt. Arbetet kan även medföra resor och tjänstgöring på annan ort.

Kvalifikationer
Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi vill att du har godkänt körkort B. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt har goda datakunskaper.

Meriterande kvalifikationer
Förarbevis truck, C körkort, YKB, ADR
Kunskap i systemen LIFT och PRIO

Personliga egenskaper
Du är en positiv person som trivs med att arbeta i team och som har lätt för att anpassa dig till förändrade planeringsförutsättningar. Förmågan att sätta fokus på givet uppdrag är inga problem för dig och du tycker om att upprätta goda kundkontakter. Du är en problemlösare och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Vi ser att du visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna i ord och handling. Stor vikt läggs på personlig mognad och egenskaper. 

Övrigt
All verksamhet inom Försvarsmakten lägger stor vikt vid säkerhet och sekretess vilket också förväntas av dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för FMLOG Försörjning Lars Magnusson, 072-547 68 44.

Fackliga representanter: 0505- 451 000

Jörgen Stehn – SEKO
Pernilla Kjellgren – SACO
Robert Brännkärr – OFR/F

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Sökord: truck , lager , logistik , förråd


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 maj 2019
  • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-06-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan