Artilleriregementet söker rekryteringskoordinator

Om tjänsten

Är du intresserad av rekrytering och personalförsörjning på såväl operativ som strategisk nivå? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans skapar vi personella förutsättningar för Sveriges försvar.

Arbetsuppgifter
En stor del av arbetet som rekryteringskoordinator innebär att initiera, planera och samordna event och kommunikation för att attrahera vår målgrupp. Du ansvarar för hantering av CRM-system, att fördela resurser och planera aktiviteter som skapar förutsättningar att både rekrytera och behålla våra medarbetare. Arbetet ställer höga krav på dialog och samverkan såväl inom regementet som med kollegor på andra förband runt om i Sverige samt med lokalt och regionalt näringsliv och offentlig sektor. Du är samtidigt en HR-resurs för förbandet med placering på HR-avdelningen.

Kvalifikationer
- Akademisk examen inom personal och arbetsliv
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom rekrytering, marknadsföring och event
- Mycket god förmåga gällande självständigt arbete
- Mycket god förmåga till samarbete och relationsbyggande
- Mycket god operativ förmåga men med en analytisk framtoning
- Förmåga till innovation och långsiktighet

Meriterande kvalifikationer
- God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
- Erfarenhet av arbete inom HR och CRM

Personliga egenskaper

Arbetet innebär stort eget ansvar och handlingsutrymme. Detta kräver att du har ansvarskänsla, struktur och handlingskraft. Du är prestigelös, initiativrik och en god lagspelare med coachande förhållningssätt. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning med förmåga till prioritering. En tjänst vid HR-avdelningen kräver alltid hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen eller rekryteringsprocessen kan göras till tillförordnad HR-chef Martin Hasselström 070-336 85 43.
Fackliga lokala representanter nås via växeln på 0505-451000.
OFR/O Ronald Lahti, Försvarsförbundet Annelie Forshage och SEKO Försvar Susanne Thunberg.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-27. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 maj 2019
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: A 9 Artilleriregementet Boden
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-05-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan