Ställföreträdande chef servicesektion vid Försörjningsavdelning Boden

Om tjänsten

Norrbottens regemente söker en ställföreträdande chef Servicesektion i Boden, tillsvidareanställning vid Försörjningsavdelning Boden

Vi söker en medarbetare till Logistikenheten/ Försörjningsavdelning Boden vid Norrbottens regemente (I19)

Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats.

Verksamheten vid FörsA Boden består av cirka 70 anställda placerade i Boden, Kiruna, Östersund och Härnösand.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att bistå chefen för servicesektionen i att leda sektionen och dess personal på ca 12 medarbetare i det dagliga arbetet. Rollen innebär vidare att delta i planering, ledning och uppföljning av verksamheten vid sektionen. Utöver ställföreträdande rollen kommer delegerat ansvar föreligga inom en av sektionens huvuduppgifter vad avser redovisning i Försvarsmaktens stödsystem. Samverkan och koordinering för sektionens externa aktörer samt stödja utbildningsförbanden inom Bodens garnison vad avser förnödenhetsförsörjning utav personlig utrustning. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

 

Kvalifikationer

3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga.

Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning under minst 6 månader.

Dokumenterad erfarenhet inom logistik.

Dokumenterad god kunskap i Officepaketet.

Mycket god förmåga i svenska avseende att uttrycka sig i tal och skrift.

Körkort B

 

Meriterande

Erfarenhet från Försvarsmakten.

Genomförd värnplikt/ Grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.

God fysisk förmåga.

Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem.

Truckkörkort.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Du har ett flexibelt synsätt och är van att leda verksamheten framåt även under tidspress. Du är en förebild avseende Försvarsmaktens värderingar öppenhet, resultat och ansvar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

 

Tillträde

Enligt överenskommelse

 

Övrigt

Arbetsort:Boden.

Individuell lön tillämpas i Försvarsmakten.

Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas.

Anställning är civil tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.

Resor i tjänsten och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer med kortare eller längre tid på annan ort.

Anställningsintervjuer genomförs under v.924

För mer information om befattningen vänligen kontakta chef servicesektionen Mathias Hugo 070-272 16 17 alternativt chef FörsA Boden, Förvaltare Eric Swärdh 076-130 76 85

 

Fackliga representanter

Försvarsförbundet: Per Eriksson

SEKO-F: Margaretha Ryding

OF Bothnia: Per Davidsson

Samtliga nås via växel: 0921-34 80 00

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-07 innehållande CV och personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 maj 2019
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens regemente – I 19
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-06-07

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan