Lärare Logistik - Fordonstjänst OR 6/7

Om tjänsten

Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola, LogS, utbildar anställda och blivande officerare inom funktionen logistik och fordonstjänst till samtliga arenor i Försvarsmakten. På LogS arbetar ca 60 st officerare och civila.

Logistik- och motorsektionen genomför instruktörskurser inom bl.a. fordonstjänst, förnödenhetsförsörjning, transporttjänst och sammanhåller all Farligt Gods-utbildning i Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta som lärare på kurser inom fordonstjänst. Du stödjer utbildare på FM förband med fackkompetens inom fordonstjänst. Du deltar i projekt inom sektionens fackområde fordonstjänst.

Kvalifikationer

 • Yrkesofficer, OR 6/7
 • C-körkort
 • Instruktör fordonstjänst

Meriterande

 • Bandvagnsinstruktör 206/208, 309 eller 410
 • Fordonsinstruktör släpfordon
 • Pansarterrängsbilsinstruktör 180, 202/203
 • MC-instruktör, terränghjuling eller snöskoterinstruktör
 • CE/DE-körkort
 • Erfarenhet av/kunskap om fordonstjänst på förbandsnivå
 • Erfarenhet av FM utbildningsprocess

Personliga egenskaper

Befattningen ställer krav på stark ansvarskänsla och ledaregenskaper som lärare. Du vill utvecklas och utveckla andra inom ditt fackområde, vilket syns i ditt arbete. Du är självständig, driven och har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du är ödmjuk, flexibel och har en god människosyn som du använder för att stödja verksamhet och medarbetare. Du besitter god samarbetsförmåga och gott förhållningssätt. Du har också god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Befattningen är placerad på Logistik- och Motorsektion, FM Logistik- och Motorskola, Trängregementet i Skövde.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta C Logistik- och Motorsektion, mj Michael Lerjéus tfn 070-949 1288.

Fackliga representanter

Jörgen Eliasson, OFR/O

Peter Danielsson, OFR/S

De fackliga representanterna nås på tfn 0500-46 50 00 (vxl).

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18. Ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev som beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser.

Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstiden gått ut.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 12 augusti 2019
 • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Trängregementet – TrängR
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-09-08

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan