Försvarsmaktens hundtjänstenhet söker Anläggningsvaktmästare

Om tjänsten

Försvarsmaktens hundtjänstenhet (FHTE) tillhör Livgardet och avlar samt dresserar tjänstehundar för sök- och patrulltjänst. FHTE har i uppdrag att utveckla hundtjänsten och att förse Försvarsmaktens krigsförband med hundar som motsvarar Försvarsmaktens högt ställda krav. Tillsammans med hundförare utbildas tjänstehundarna för uppdrag i krigsorganisationen, både nationellt och internationellt. Just nu söker vi en Anläggningsvaktmästare med placering vid FHTE och dess Stabsavdelning i Märsta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genomför daglig tillsyn av anläggningen
 • Underhållsuppgifter gällande fordon, materiel och anläggning
 • Genomför transporter (vilket innebär att tjänsteresor förekommer)
 • Samt övriga relevanta uppgifter

Kvalifikationer

 • Praktisk erfarenhet inom lager, förvaltning eller vaktmästeri
 • Datorvana (Officepaketet), gärna inom materialadministration
 • B-körkort.

Meriterande

 • Förarbevis FM minibuss.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är en kommunikativ, omdömesgill och serviceinriktad person som har lätt för att samarbeta med andra. Du är driven och initiativtagande med ett öga för ordning och reda. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om befattningen lämnas av Kommendant Rikhard Guvenius alternativt Personalchef Mi Domicelj. Dessa nås via växeln 08-584 540 00, med anledning av semestertider kan vår personal ha begränsad tillgänglighet per telefon.

Facklig företrädare
OFR/O-Stefan Morin
SACO- Johan Gillemyr
SEKO-Thomas Klasson
OFR/S-Kenneth Hartikainen
Samtliga nås via växeln: 08-584 540 00.

Övrigt
Tillträde snarast efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. 
Tjänsten är tidsbegränsad, i första hand 12 månader med möjlighet till förlängning i ytterligare 12 månader.
Tjänsten är fysiskt ansträngande och tunga lyft förekommer, vilket innebär att du måste vara i god fysisk form.

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-15 På grund av semesterperiod kommer intervjuer att genomföras tidigast i slutet av augusti Din ansökan skall innehålla CV, två referenter samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Mellersta militärregionen, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 04 juni 2019
 • Plats: Sigtuna, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Livgardet – LG
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2019-07-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan