Lagsamordnare Markverkstad Skaraborg

Om tjänsten

Har du jobbat i en arbetsledande roll inom verkstadsområdet? Är du självständig samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra? Då kan du vara den lagsamordnare som vi söker till Karlsborg!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter till att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Markverkstadsenheten är en enhet inom FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Markverkstad Skaraborg är en avdelning inom Markverkstadsenheten cirka 100 medarbetare, som bedriver verksamhet i Karlsborg och Såtenäs. Du kommer att tillhöra Markverkstad Skaraborg i Karlsborg.

Arbetsuppgifter

Som lagsamordnare samordnar, leder och fördelar du det dagliga arbetet inom arbetslaget utifrån de direktiv som anges av närmaste chef samt utifrån MarkV verksamhetsledningssystem (VHL). Du arbetsleder medarbetarna i ditt lag i det dagliga arbetet som främst består av reparation och underhåll av Försvarsmarsmaktens fordon i Karlsborg men också måleri, sadelmakeri, småmaskiner och marinmateriel.

 Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Kvalifikationer

•Lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium med inriktning mot fordonsteknik eller motsvarande, alternativt kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
•B-körkort
•Tidigare erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten samt arbetat i en arbetsledande roll
•Datorvana med kunskaper i MS Officepaketet, främst Word och Excel
•Högre körkortsbehörighet samt truckkort

Meriterande

•Vi ser gärna att du har någon form av ledarskapsutbildning
•Kunskaper i affärssystemet SAP
•Kännedom om Försvarsmakten och dess system

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare söker vi dig som har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med placering i Karlsborg. Skiftgång kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmar fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning av kostnad för läkarbesök och läkemedel, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Avdelningschef Joakim Borg på telefon; 070-830 66 02.

Fackliga representanter tfn 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Sista ansökningsdag är 2019-06-21.

Varmt välkommen med din ansökan!


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 juni 2019
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola – FMTS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-06-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan