Kommunikatör (vik)

Om tjänsten

Trängregementet söker en kommunikatör för ett föräldravikariat. Vi söker vi en engagerad, drivande och erfaren kommunikatör som kan jobba hos oss under ett år.

Regementets kommunikationsfunktion arbetar med att utveckla organisationens kommunikativa förmåga samt analyserar, planerar och genomför kommunikationsinsatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos oss kommer du att arbeta brett inom kommunikationsområdet med intern- och externkommunikation, kris- och marknadskommunikation samt försvarsupplysning som är en nödvändig och viktig del i vår verksamhet.

Du kommer att arbeta med långsiktig och kortsiktig planering samt genomförande av olika informations- och kommunikationsinsatser. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är också att skapa och vidmakthålla goda relationer med övriga samhället och media. Utöver detta så är din uppgift att ge råd och stöd, utbilda och hjälpa chefer i frågor rörande kommunikation.

Kvalifikationer

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du innehar B-körkort.

Meriterande

För att trivas i rollen som kommunikatör på Trängregementet är du initiativrik, utåtriktad och drivande. Som person är du kreativ och har förmågan att tänka nytt inom ramen för information och kommunikation. Befattningen ställer krav på struktur och att du snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år. Individuell lönesättning tillämpas.

Befattningen är placerad i regementsstaben på Trängregementet Skövde.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Elin Swärd, tfn 072-387 9258.

Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer.

Fackliga representanter

OFR/S - Peter Danielsson

SACO TrängR - Ulf Granlöf

OFR/O - Jörgen Eliasson

Samtliga nås genom Försvarsmaktens växel, 0500-46 50 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-25. Till ansökan bifogas CV (i PDF-format) och personligt brev. 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 juni 2019
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Trängregementet – TrängR
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-06-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan