Registrator sökes till Försvarsmakten

Om tjänsten

Registratorer till Försvarsmakten i Stockholm sökes

Dokumenthanteringsenheten (DokhE) söker en registrator till Centralregistraturen i Stockholm. Vi söker medarbetare med god initiativförmåga som vill vara med och utveckla vår avdelning inför framtiden. Här får du chansen att utvecklas inom området i en spännande miljö!

DokhE ingår som en del i FM HRC. Enhetens uppgift är att stödja Försvarmakten i myndighetsutövningen med en kontinuerlig dokument- och ärendehantering med uppgift att redovisa, ta hand om och tillgängliggöra allmänna handlingar idag, imorgon och över tid. Försvarsmaktens dokumenthantering omfattar all hantering av allmänna handlingar oavsett format och sekretessgrad längst hela beredskapstegen fred-kris-krig, nationellt såväl som internationellt.

DokhE består av en Centralregistratur, fyra Dokumenthanteringsavdelningar fördelade i landet samt en Utvecklingsavdelning. Totalt ca 125 personer på 26 orter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som registrator kommer du arbeta med registrering och distribuering av inkommande och utgående handlingar. Du kommer även hantera förfrågningar från allmänheten och ge stöd och service till Försvarsmaktens handläggare i dokumenthanteringsfrågor samt hantera övriga arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen.

Kvalifikationer
• Registratorsutbildning eller motsvarande praktiska erfarenheter.
• Mycket god datorvana.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• B-körkort.

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, i synnerhet inom Försvarsmakten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ordningssinne och är strukturerad med en positiv attityd. Du är noggrann och kan arbeta i tidspressade situationer samtidigt som du har förmåga att arbeta i grupp men även självständigt. Du har ett öppet sinnelag, är prestigelös och gillar att utforska nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande, ser helheten och är analytisk i ditt arbetssätt.

Försvarsmaktens värdegrund bygger på Öppenhet, Resultat och Ansvar - ÖRA, vilken även du självklart delar med oss.

Övrigt
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Arbetsort: Stockholm, Tre Vapen
Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning.
Resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige.

Upplysningar om befattningen lämnas av avdelningschef Sandra Stevelind, sandra.stevelind@mil.se.

Fackliga företrädare
SACO: Camilla Robertsson
SEKO: Lise-Lotte Larsson
OFR-S: Pia Almström
OFR-O: Arne Nilsson

Samtliga nås via Försvarsmaktens växel, 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-11. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 26 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 juni 2019
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-08-11

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan