Läkare till Försvarshälsan P 7

Om tjänsten

Södra skånska regementet (P 7) är ett pansarregemente som består av flertalet bataljoner med framför allt militärt anställd personal. Civil personal arbetar främst i de stödfunktioner som verkar för att bland annat underhålla och serva bataljonerna. Årligen utbildas ca 400 värnpliktiga genom militär grundutbildning på P 7 med målsättning att den värnpliktige därefter vill ta anställning som antingen heltids- eller deltidstjänstgörande soldat.
Varje dag gör våra medarbetare insatser som påverkar människors liv, i stort och smått, här i Sverige och runt om i världen.

Södra Skånska Regementet söker:
Läkare som är specialistutbildad i allmänmedicin/företagshälsovård.

Försvarshälsan Revingehed bedriver företagshälsovård för våra cirka 1000 anställda och hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå för värnpliktiga. Uppdraget omfattar hela Revinge garnison.

På Försvarshälsan Revingehed arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, medicinsk sekreterare och psykolog i ett gemensamt team som i dagsläget består av nio personer. Arbetet bedrivs integrerat i team mellan de olika kompetenserna.

Arbetsuppgifter:
• Sjukmönstring och behandling av värnpliktiga på primärvårdsnivå.
• Tjänstbarhetsbedömningar.
•Medicinska kontroller i arbetslivet.
• Rehabiliterande insatser (exempelvis trepartssamtal med chef, ansvara för alkohol- och/eller drogutredningar, medicinsk tolk i granskningsnämnder för värnpliktiga)
• Utbilda och genomföra rådgivningsinsatser på individ- och gruppnivå.

Till denna tjänst finns ett tillikauppdrag som medicinskt ledningsansvarig läkare i insatsorganisationen med utgångspunkt från Försvarshälsan Revingehed. Detta kan komma att innebära att du förväntas delta i militära övningar och ansvara för delegering av läkemedel för insatsorganisationens vårdpersonal. Uppdraget kommer omfatta ca 10 % av tjänsten.

Dokumentation sker i försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem (CGM J4).

Kompetenskrav:
-Du är specialistutbildad läkare i allmänmedicin/företagshälsovård. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga att leda den medicinska vården såväl som att samarbeta med övriga professioner.
-Du ska ha minst fem års klinisk erfarenhet inom yrket.
-B-körkort.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och det ställer krav på erfarenhet, flexibilitet och nytänkande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

Tillträdesdatum:
Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Övrigt:
Individuell lönesättning tillämpas.

Din ansökan skall innehålla CV, personligt brev och löneanspråk. Referenser lämnas vid eventuell anställningsintervju.

Eftersom anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:
Ulla Wikström, medicinskt ledningsansvarig läkare Försvarshälsan Revingehed
0723-880251.

Gottfrid Darfelt, Sektionschef Försvarshälsan Revingehed
046-368192, 0709-250577

Fredrik Karremo, Medicinsk Verksamhetschef P 7
0709-250581

Facklig representanter:
Johan Sjökvist (OF): johan.sjokvist@mil.se
Senadin Sela (OFRS): senadin.sela@mil.se
Sven-Erik Borg (SEKO): tony.borg@mil.se
Johan Kullman (SACO): johan.kullman-andersson@mil.se

Sista ansökningsdag:
2019-08-04


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 juni 2019
  • Plats: Revingehed, Skåne län, Sverige
  • Förband: Södra skånska regementet – P7
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2019-08-04

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan